آموزش انتقال از جوملا به وردپرس بصورت کامل

آموزش انتقال از جوملا به وردپرس بصورت کامل

سلام به همه دوستان عزیز. طی درخواست های مکرر بعضی از کاربران توی این مطلب از وب سایت آموزش برنامه نویسی سورس باران  آموزش کامل انتقال جوملا به وردپرس رو براتون قرار دادیم. لطفا با ما همراه باشید…

آموزش کامل انتقال جوملا به وردپرس

بسیاری مدیران وب سایت ها، از سیستم مدیریت محتوا جوملا برای مدیریت و انتشار وب سایت خود استفاده می کنند. با اینکه جوملا یک پلت فرم بسیار خوب است، اما قطعا برای همه اینطور نیست. و ممکنه شما از دوستانی باشید که تصمیم گرفته اید سیستم مدیریت محتوای خودتون رو از جوملا به وردپرس منتقل کنید. در این مطلب آموزش کامل انتقال جوملا به وردپرس رو خواهید دید.

اولین کاری که باید انجام دهید انتخاب یک میزبان وب و نصب وردپرس است.

 

افزونه ی FG Joomla to WordPress

هنگامی که وردپرس شما آماده اجرا شد، به بخش مدیریت وردپرس رفته و  را نصب و فعال سازی کنید. پس از فعال کردن افزونه، به قسمت ابزار ها » درون ریزی بروید. لیستی از ابزارهای در دسترس برای نصب وردپرس خود را خواهید دید. در لیست ابزار های موجود بر روی (Joomla (FG کلیک کنید.

در حال حاضر به صفحه ی وارد کننده ی جوملا به وردپرس رسیده اید. در این صفحه، شما باید وب سایت جوملای خود و پایگاه اطلاعاتی آن را ارائه دهید.

1

نکته: با زدن دکمه “Test the database connection” می توانید مطمئن شوید که اطلاعاتی که وارد کرده اید درست است یا خیر.

می توانید تنظیمات پایگاه داده ها را از بخش مدیریت وب سایت جوملای خود، در زیر زبانه ی Global Configuration » Server دریافت کنید. این اطلاعات همچنین در فایل configuration.php در پوشه بنیادی وب سایت جوملای شما ذخیره شده است. می توانید از طریق FTP و نرم افزارهای اتصال به FTP مانند Filezilla به وب سایت خود متصل شده و به این اطلاعات دسترسی پیدا کنید و configuration.php را در یک ویرایشگر متن مانند NotePad، باز کنید.

2

پس از وارد نمودن اطلاعات دیتابیس با بخش “Behavior” رو به رو می شوید که گزینه های آن به شرح زیر است:

  • Import Introtext: وارد کردن گزیده ای از متن های پیش فرض
  • Archived Posts: انتقال محتویات آرشیو شده در سایت جوملا
    • Import as published posts: انتقال پست ها و انتشار بلافاصله آن ها در سایت
    • Import as drafts: انتقال پست ها و پیش نویس کردن آن ها
    • Not imported: پست ها منتقل نشوند.
  • Medias: انتقال محتویات رسانه مانند عکس ها و ویدئوها
    • نکته: برای انتقال همه محتویات رسانه گزینه “Force media import. Keep unchecked except if you had previously some media download issues” را حتما تیک بزنید.
  • Meta keywords: انتقال کلید کلمه های متا
  • Creat pages: با زدن این گزینه محتویات به جای ارسال به صورت پست بر روی سایت به صورت صفحه بر روی سایت منتشر می شوند.

در نهایت هم با کلیک بر روی دکمه “Start / Resume the import” عملیات انتقال آغاز می شود.

3

این افزونه یک اسکریپت را اجرا و شروع به انتقال مطالب شما از جوملا به وردپرس خواهد کرد. بسته به اینکه چه تعداد مطلب داشته باشید، روند انتقال ممکن است طول بکشد. پس از اتمام این پروسه، یک یادداشت شبیه به تصویر زیر خواهید دید:

4

هنگامی که همه ی مطالب خود را از جوملا به وردپرس منتقل کردید، گام بعدی این است که تمام لینک های داخلی خراب شده را تعمیر کنید. به سمت پایین صفحه ی منتقل دهنده ی جوملا (FG) حرکت کنید و بر روی دکمه Modify internal links کلیک کنید.

5

رفع اشکالات انتقال جوملا به وردپرس

• شایع ترین خطایی که مردم از این انتقال، گزارش می دهند: ” Fatal error: Allowed memory size of ****** bytes exhausted” است. شما به راحتی می توانید خطای memory exhausted را تعمیر کنید.
• اگر با خطای database connection مواجه شدید، باید تنظیمات پایگاه داده های خود را مجددا بررسی کنید و مطمئن شوید که از اطلاعات ورود درست، استفاده می کنید.
• گاهی اوقات انتقال ممکن است انجام نشود به این دلیل که میزبان وب شما ممکن است دستور دهنده ی allow_url_fopen را در php.ini غیر فعال کرده باشد.

امیدواریم که آموزش کامل انتقال جوملا به وردپرس مورد توجه دوستان قرار گرفته باشد.

5/5 - (1 امتیاز)

راستی! برای دریافت مطالب جدید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام سورس باران عضو شوید.

بزرگترین پک آموزشی طراحی وب و تمام زبان های برنامه نویسی
دانلود با لینک مستقیم

دسته بندی موضوعات

آخرین محصولات فروشگاه

مشاهده همه

نظرات

بازخوردهای خود را برای ما ارسال کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.