هاست وردپرس چیست؟ بهترین هاست برای میزبانی سایت های وردپرسی

هاست وردپرس چیست؟ بهترین هاست برای میزبانی سایت های وردپرسی

ده‌ها سرویس میزبانی مختلف داریم که یکی از آن‌ها هاست وردپرس است. این نوع هاست، یکی از زیرشاخه‌های مهم سرویس‌های میزبانی وب محسوب می‌شود و از آنجایی که وردپرس محبوبیت زیادی دارد، هاست موسوم به آن هم نسبتاً مورد توجه افراد خیلی زیادی قرار می‌گیرد.

در اینجا می‌خواهیم ببینیم هاست وردپرس چیست و به این دسته از سرویس‌های میزبانی، نگاهی کامل و مفصل داشته باشیم. سعی می‌کنیم تمام آنچه لازم است بدانید را پوشش دهیم تا هنگام انتخاب هاست برای سایت خود، با دیدی باز و اطلاعات جامع و کامل تصمیم بگیرید.

احتمالاً اغلب شما می‌دانید وردپرس چیست؛ ولی برای آن‌هایی که شاید ندانند، در همین آغاز مقاله تعریف خیلی مختصری از این سیستم مدیریت محتوا خواهیم داشت.

وردپرس (WordPress) چیست و چرا انقدر محبوب است؟

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا یا CMS (مخفف Content Management System) است که عرضۀ آن باعث شد کار ساخت سایت خیلی راحت‌تر از قبل انجام شود. به لطف وردپرس و باقی سیستم‌های مدیریت محتوا که بعداً وارد بازار شدند، افرادی که شناختی از دنیای کدها ندارند هم می‌توانند با کمی آموزش، سایت دلخواه خود را بسازند.

بیشتر از 40 درصد تمام سایت‌های اینترنتی‌ روی وردپرس بنا شده‌اند که واقعاً این عدد حیرت‌انگیز است! اما چرا وردپرس تا این حد محبوب است؟ مگر CMS دیگری وجود ندارد؟ به‌علاوه، امروزه با کمک‌ سایت‌سازها، فرایند ساخت و بالا آوردن یک سایت حتی راحت‌تر هم شده است.

در پاسخ این پرسش، می‌توانیم دلایل زیادی را لیست کنیم و با استناد به آن‌ها، برای محبوبیت باورنکردنی وردپرس برهان بیاوریم؛ ولی بدون شک، اصلی‌ترین دلیل، متن‌باز (Open-source) بودن این CMS است.

همان‌طور که خودتان هم می‌دانید، متن‌باز بودن مزایای بسیاری دارد؛ به‌طور مشخص در رابطه با وردپرس، هرکس می‌تواند هر افزونه و قالبی که می‌خواهد بسازد و آن‌‌ها را برای سایت خود به کار گیرد، یا اگر تمایل داشت، آن را در اختیار دیگران هم قرار دهد.

می‌خواهیم بگوییم با طراحی سایت روی این CMS، به انبوهی از افزونه‌ها و قالب‌ها دسترسی خواهید داشت؛ ضمناً آن‌هایی که کدنویسی بلدند، می‌توانند افزونه‌ها و قالب‌های اختصاصی برای سایت خود بسازند.

درهرصورت، به‌دنبال این محبوبیت و استفادۀ خیلی زیاد، سرویس‌های هاستینگ به فکر ساخت سرویسی افتادند که مخصوص این نوع سایت‌ها پیکربندی می‌شود.

هاست وردپرس چیست و چه کاربردهایی دارد؟ (بررسی کامل این سرویس میزبانی)

همان‌طور که در بخش قبلی گفتیم، وردپرس شدیداً محبوب است و این موضوع محدود به یکی دو سال گذشته نیست؛ تقریباً از همان سال‌های ابتدایی، یعنی اوایل هزارۀ سوم میلادی که وردپرس عرضه شد، توانست نظر مثبت اکثریت را به خود جلب کند.

از همان زمان تا به امروز، وردپرس انتخاب نخست افرادی است که می‌خواهند سایت بسازند و مهارت‌های کدنویسی لازم را ندارند؛ یا از پس تأمین بودجه برای پرداخت دستمزد برنامه‌نویس کاربلد برنمی‌آیند!

به‌هرحال، شرکت‌های ارائه‌دهندۀ هاست که متوجه محبوبیت و استفادۀ فزاینده از وردپرس شده بودند، تصمیم گرفتند یک هاست اختصاصی برای سایت‌های ساخته‌شده با این سیستم مدیریت محتوا روانۀ بازار کنند.

در دنیای اینترنت، منظور از هاست سروری است که وظیفۀ نگهداری از یک سایت را بر عهده دارد. سروری که تمام منابع لازم را تأمین می‌کند و اجازه می‌دهد سایت در اینترنت حضور داشته باشد.

در رابطه با هاست وردپرس، باید بگوییم نوعی سرویس میزبانی است که مخصوص میزبانی از سایت‌های وردپرس طراحی می‌شود؛ یعنی با یک نوع هاست اختصاصی طرف هستیم که تمام آنچه برای عملکرد بهینۀ سایت وردپرسی لازم است را فراهم می‌کند.

این نوع از انواع هاست، طوری پیکربندی می‌شوند که بتوانند همۀ منابع لازم وردپرس را ارائه کنند؛ در نتیجۀ همین موضوع، عملکرد کلی سایت بهتر می‌شود و به‌طور مشخص، سرعت بارگذاری صفحات آن هم به میزان چشمگیری افزایش پیدا می‌کنند.

همان‌طور که خودتان می‌دانید، سریع بودن وب‌سایت از جهات مختلفی حائز اهمیت است؛ هم تجربۀ کاربری سایت را بهبود می‌بخشد و هم نظر مثبت کرالرهای موتورهای جست‌وجو را جلب می‌کند؛ یعنی آن‌ها را متقاعد می‌کند که سایت، یکی از مهم‌ترین خصوصیات برای تصاحب جایگاه‌های برتر را دارا است.

علاوه‌بر این، هاست وردپرس طوری طراحی می‌شود که استفاده از این سیستم میزبانی، با آسانی هرچه تمام‌تر انجام گیرد. در اغلب اوقات، هاستینگ‌هایی که این سرویس را در اختیار مشتریانشان قرار می‌دهند، قابلیت‌هایی مثل نصب CMS با یک کلیک و به‌روزرسانی‌های خودکار را هم ارائه می‌کنند تا مشتری کار راحت‌تری در ادارۀ سایت خود داشته باشد.

پیکربندی‌های ابتدایی و اعمال تنظیمات لازم برای عملکرد هرچه بهتر سایت وردپرسی، از دیگر امکانات این نوع هاست‌ها محسوب می‌شوند. امکاناتی که مخصوصاً خیلی به درد تازه‌کارها می‌خورند؛ آن‌هایی که هیچ چیزی از دنیای کدها نمی‌‌دانند و هیچ ایده‌ای ندارند که چطور باید تنظیمات لازم، برای گرفتن بهترین خروجی را انجام دهند.

با توجه به اینکه درصد قابل توجهی از سایت‌های اینترنتی با وردپرس ساخته شده‌اند، طبیعی است که این سیستم مدیریت محتوا، طعمۀ جذابی برای هکرها باشد؛ بنابراین، این قشر پلید، هر روز راهکارهای جدیدی برای آسیب‌ رساندن به سایت‌های وردپرسی، از طرق مختلف پیدا می‌کنند.

یک روش کارآمد برای محافظت از سایت در برابر هکرها، به‌روزرسانی مداوم وردپرس است که گفتیم اگر هاست وردپرسی تهیه کنید، خیالتان راحت خواهد بود که خود ارائه‌دهنده این به‌روزرسانی‌ها را به‌طور مداوم انجام می‌دهد؛ اما خب علاوه‌بر آپدیت هستۀ CMS، ترجیحاً باید از ابزارهای کمکی هم برای تأمین حداکثری امنیت سایت و هاست کمک گرفت.

اگر سراغ هاستینگ خوبی بروید که سرویس‌های درست‌ودرمان به مشتریانش می‌دهد، قابلیت‌های امنیتی تکمیلی را هم روی سرویس خود خواهید داشت. قابلیت‌هایی مثل اسکن خودکار برای پیدا کردن بدافزارهای احتمالی، فایروال برای جلوگیری از ورود ترافیک مخرب و البته بکا‌پ‌گیری منظم، تا اگر احیاناً سایت با مشکل مواجه شد، بتوان مجدداً آن را بازیابی کرد.

در کنار همۀ این‌ها، هاست وردپرس معمولاً مقیاس‌پذیر است؛ یعنی اگر با گذر زمان سایتتان رشد کند و میزبان بازدیدکنندگان بیشتری باشد، خیلی راحت می‌توانید منابع آن را ارتقاء دهید تا نیازهای نوظهور سایت هم به‌خوبی برطرف شوند.

تا اینجا فهمیدید هاست وردپرس چیست؛ هرکس که قصد دارد سایتی روی این سیستم مدیریت محتوا بسازد، می‌تواند با تهیۀ این نوع سرویس میزبانی، خیال خود را از بابت عملکرد ایدئال آن راحت کند. مخصوصاً آن‌هایی که پیکربندی سرور را بلد نیستند و دوست دارند هاستی اجاره کنند که بهترین عملکرد سایتشان را تضمین کند.

نکته: اگر محدودیت بودجه دارید و در ابتدای کار هستید، یعنی سایتتان ترافیک زیادی ندارد، اجباری نیست که حتماً هاست وردپرس تهیه کنید؛ چون این سرویس میزبانی کمی گران‌تر است؛ سایت‌های کم‌بازدید، می‌توانند با هاست اشتراکی شروع کنند و وقتی ترافیک افزایش یافت، برای مهاجرت به هاست وردپرس برنامه بریزند؛ ولی اگر مشکلی از بابت هزینه‌ها ندارید، توصیه می‌کنیم از همان بدو شروع فعالیت، هاست وردپرس تهیه و خیال خودتان را راحت کنید.

اگر موافق باشید، نیم‌نگاهی داشته باشیم به نقاط قوت این نوع سرویس‌های میزبانی.

مزایای هاست وردپرس چیست؟

تا همینجا، بیشتر مزایای هاست وردپرس را بررسی کردیم؛ ولی لازم دیدیم بخشی جداگانه را به آن اختصاص دهیم تا تمام نقاط قوت این نوع از سرویس‌های میزبانی را به ‌شکل مفصلی زیر ذره‌بین ببریم.

سرورهای بهینه‌سازی‌شده

اگر می‌خواهید از یک هاست معمولی برای نگهداری سایت وردپرسی استفاده کنید، هیچ مانعی بر سر راه شما وجود ندارد؛ اما باید این نکته را بدانید که انواع معمولی و کلی سرویس‌هایی میزبانی، لزوماً قرار نیست بهترین عملکرد را نشان دهند؛ یعنی شاید سایت وردپرسی شما نتواند آن‌طور که انتظار دارید، بهینه عمل کند!

بالاتر هم گفتیم که هاست وردپرس، مخصوص میزبانی از سایت‌های ساخته‌شده با این CMS پیکربندی می‌شود و به همین خاطر، عملکرد جنبه‌های مختلف آن را بهبود می‌بخشد؛ به‌طور مشخص، سرعت هاست مخصوص وردپرس بالا است که گفتیم همین یک مورد، مزایای زیادی دارد؛ مثلاً اینکه وضعیت سئو سایت خیلی بهتر خواهد شد.

کاهش داون‌تایم

داون‌تایم (Downtime) به اوقاتی اشاره دارد که سرور به هر دلیلی از دسترس خارج می‌شود و در نتیجه، سایت هم برای بازدیدکنندگان بالا نمی‌آید؛ طبیعتاً هرچقدر عدد داو‌ن‌تایم پایین‌تر و عدد آپتایم (مدت‌زمانی که سرور بدون مشکل فعالیت می‌کند) بالاتر باشد، وضعیت بهتر است و در مجموع، سایت عملکرد بهینه‌تری را از خود نشان می‌دهد.

وقتی سرور با توجه به نیازهای سایت و به‌خوبی بهینه‌سازی‌شده باشد، سایتی که روی آن قرار می‌گیرد هم وضعیت پایدارتری را تجربه می‌کند؛ یعنی داون‌تایم تا جای ممکن کاهش پیدا می‌کند و در بیشتر اوقات، بازدیدکنندگان می‌توانند بدون مشکل وارد سایت شوند و از محتویات آن استفاده ببرند.

نکته: سرورهای ارائه‌دهنده‌ای که قرار است از آن سرویس بگیرید، روی میزان داون‌تایم اثر مستقیم دارند.

برخورداری از قابلیت‌های امنیتی تکمیلی

به‌طور کلی، هاست‌های وردپرسی امنیت قابل قبولی دارند؛ ولی خب کار از محکم‌کاری عیب نمی‌کند و بهتر است برای افزایش اطمینان خاطر از امنیت سایت، سراغ امکانات و قابلیت‌هایی رفت که در این راستا کاربردی هستند.

اینجا باز هم اهمیت سرویس گرفتن از هاستینگ خوب خودش را نشان می‌دهد. اگر ارائه‌دهنده کار درست باشد، همان‌طور که بالاتر هم گفتیم، امکاناتی مثل بکاپ‌گیری خودکار، آنتی‌ویروس، گواهینامۀ SSL، فایروال و… را هم همراه با هاست وردپرس ارائه می‌کند تا صاحب سایت مطمئن شود کوچک‌ترین روزنه‌ای برای نفوذ هکرهای خراب‌کار وجود ندارد!

بنابراین، اگر دغدغۀ امنیت سایت وردپرسی خود را دارید (که باید داشته باشید!)، سراغ هاست وردپرس بروید و با خیال آسوده از تأمین ایمنی حداکثری، کار روی سایت خود را ادامه دهید.

طرز استفادۀ ساده و آسان

هاست‌های رایج‌تر، مثل هاست لینوکس، می‌توانند امکانات خیلی بیشتری را در اختیار کاربر قرار دهند و دقیقاً مطابق نیاز او شکل بگیرند؛ ولی به یک شرط خیلی مهم! کسی که هاست را تهیه می‌کنند، باید مهارت لازم برای پیکربندی و اعمال تنظیمات و تغییرات لازم روی سرور را داشته باشد.

پس اگر فکر می‌کنید انواع سرویس‌های میزبانی مثل هاست لینوکس گزینه‌های بهتری هستند، چون می‌توانید آن‌ها را دقیقاً مطابق نیازتان آماده کنید، یا باید خودتان مهارت‌های لازم را داشته باشید، یا شخص و تیمی در مجموعه حضور داشته باشند که بتوانند تغییرات لازم را روی این سرورها که اغلب کاملاً خام هستند، پیاده‌سازی کنند.

در غیر این‌صورت، هاست وردپرس برای آن‌هایی که کدنویسی بلد نیستند و نمی‌توانند سرور خام را بسته به نیازی که دارند سفارشی‌سازی کنند، یک انتخاب خیلی خوب محسوب می‌شود.

بالاتر هم گفتیم که در بیشتر مواقع، این نوع سرویس‌های میزبانی با امکاناتی مثل نصب آسان سیستم مدیریت محتوا فقط با یک کلیک، تنظیمات از قبل انجام گرفته و البته رابط کاربری ساده و قابل درک ارائه می‌شوند. امکاناتی که اجازه می‌دهند نابلدترین‌ افراد هم به‌راحتی، کار مدیریت سایت وردپرسی خود را پیش ببرند.

به‌علاوه، با تهیۀ هاست وردپرس، نیازی نیست به فکر مسائل فنی و تکنیکال مربوط به هاست باشید؛ چون همان‌طور که گفتیم، ارائه‌دهنده به تمام مشکلات آن طرف ماجرا رسیدگی می‌کند؛ بنابراین، می‌توانید تمام تمرکز خود را روی سایت و محتواهای که قرار است روی آن بارگذاری شوند بگذارید.

مقیاس‌پذیری

طبیعتاً هرچه سایت وردپرسی بزرگ‌تر شود و شاهد ورود بازدیدکنندگان بیشتری باشد، به منابع بیشتری هم نیاز پیدا خواهد کرد؛ اگر قرار باشد با همان منابع گذشته پیش بروید، عملکرد سایت با اختلال مواجه می‌شود، کاربران از کندی سایت کلافه می‌شوند و در نهایت، از جوانب مختلف متضرر خواهید شد.

سرویس‌های میزبانی مخصوص وردپرس، معمولاً مقیاس‌پذیری خوبی دارند؛ البته که این مزیت هم به ارائه‌دهنده‌ای که سراغ آن می‌روید بستگی دارد؛ ولی خب فرض بر این است که انتخاب خوبی داشته‌اید و از هاستینگ مطمئنی سرویس می‌گیرید.

در نتیجه، هر وقت نیاز به منابع بیشتر داشته باشید، به‌راحتی می‌توانید هاست خود را ارتقاء دهید و بدون هیچ مشکلی، از ترافیک زیاد‌شدۀ سایت نهایت بهره را ببرید.

همین که بدانید در آیندۀ دور یا نزدیک، وقتی سایت رشد پیدا کرد، می‌توانید همچنان از هاست وردپرس استفاده کنید و مگر در مواقع خاص، نیازی به مهاجرت به سرویس میزبانی جدید وجود ندارد، آسودگی خاطر را برایتان به ارمغان می‌آرود و این هم یکی دیگر از مزایای هاست وردپرس است.

حقیقتاً که این مزایا بسیار جذاب هستند و توجه همۀ آن‌هایی که سایت‌های وردپرسی دارند را جلب می‌کنند؛ منتهی اجازه دهید روی یک نکتۀ خیلی مهم برای بار چندم تأکید کنیم:

برخورداری از همۀ این نقاط قوت، به کیفیت خدمات ارائه‌دهنده‌ای که هاست وردپرس را در اختیارتان قرار می‌دهد بستگی دارد!

پیشنهاد ما به شما این است که هاست وردپرس ایران سرور را تهیه کنید تا مطمئن شوید به همۀ این مزیت‌ها دسترسی خواهید داشت.

فهمیدیم نقاط قوت هاست وردپرس چیست. اگر بخواهیم رویکردی سخت‌گیرانه پیش بگیریم، می‌توانیم ایراداتی (هرچند اندک) را هم به این نوع هاست نسبت دهیم.

معایب هاست wordpress چیست؟

ایراد اول بیش‌ازحد سخت‌گیرانه است! ولی از آنجایی که یک محدودیت جدی محسوب می‌شود، ناچاریم به آن اشاره کنیم. همان‌طور که از نام این سرویس مشخص است و بالاتر هم چند بار گفتیم، هاست وردپرس برای میزبانی از سایت‌های ساخته‌شده با این سیستم مدیریت محتوا آماده می‌شود؛ پس اگر قرار است سایت را با CMS دیگری بسازید یا کلاً از صفر آن را کدنویسی کنید، این نوع از سرویس‌های میزبانی خیلی کارآمد نخواهند بود!

ولی خب مگر چه انتظاری باید از یک سرویس میزبانی که نامش هاست وردپرس است داشته باشیم؟ به همین خاطر است که می‌گوییم این ایراد‌ سخت‌گیرانه است؛ اما باز هم می‌گوییم که به‌هرحال محدودیتی است و برای اینکه مسیر تصمیم‌گیری شما را هموار کنیم، باید به آن اشاره می‌کردیم.

مشکل بعدی، هزینۀ نسبتاً بالای این مدل از سرویس‌های میزبانی است؛ از آنجایی که این هاست با امکانات تکمیلی ارائه و تنظیماتی از قبل روی آن اعمال می‌شوند، مخصوصاً در مقایسه با هاست اشتراکی، قیمت بیشتری دارد.

گفتیم اگر محدودیت مالی ندارید که هیچ، ولی اگر در ابتدای کار هستید و از نظر بودجه در مضیقه قرار دارید، این‌طور فکر نکنید که حتماً باید برای سایت وردپرسی خود این نوع هاست را تهیه کنید. در روزهای آغازین که ترافیک بالا نیست، همان هاست اشتراکی کارتان را راه می‌اندازد؛ وقتی سایت رشد کرد، فکری برای بودجه بکنید!

در نهایت، آخرین ایرادای که به هاست وردپرس وارد است، به قابلیت‌های سفارشی‌سازی آن مربوط می‌شود. محدودیت‌ها در این زمینه بسیار هستند؛ چون معمولاً ارائه‌دهنده‌ها اجازۀ نصب نرم‌افزارهای دیگر روی هاست و دستکاری تنظیمات آن را به کاربران نمی‌دهند.

اینجا باید یک ابهام‌زدایی داشته باشیم:

همان‌طور که احتمالاً خودتان می‌دانید، سیستم مدیریت محتوای وردپرس برای کاربردهای مختلفی استفاده می‌شود؛ از وبلاگ‌نویسی گرفته تا سایت برندهای بزرگ که میزبان بازدیدکنندگان بسیاری هستند. هاست وردپرس برای تقریباً تمام این کاربردها گزینۀ ایدئالی است؛ ولی سایت‌های وردپرسی که به‌عنوان یک فروشگاه آنلاین فعالیت می‌کنند، گزینۀ بهتری را هم روی میز دارند!

هاست ووکامرس برای فروشگاه‌های وردپرسی انتخاب بهتری است

از بین افزونه‌های وردپرسی، برخی از آن‌ها می‌توانند سایت را با تغییرات حیرت‌انگیزی دگرگون کنند! یکی از قدرتمندترین و شناخته‌شده‌ترین آن‌ها، ووکامرس نام دارد.

ووکامرس (WooCommerce) چیست؟

وردپرس به‌صورت خام، برای ساخت فروشگاه اینترنتی گزینۀ خیلی ایدئالی نیست؛ ولی خب همان‌طور که گفتیم، این سیستم مدیریت محتوا افزونه‌های بسیاری دارد و اتفاقاً برخی از این پلاگین‌ها می‌توانند سایت وردپرسی را به یک فروشگاه اینترنتی تبدیل کنند.

بهترین افزونه‌ای که در این زمینه کاربرد دارد، ووکامرس است. یک پلاگین متن‌باز که از یک سایت وردپرسی معمولی، یک فروشگاه اینترنتی همه‌چیز تمام می‌سازد.

این افزونه، تمام آنچه یک فروشگاه اینترنتی لازم دارد را به سایت وردپرسی اضافه می‌کند. استفاده از آن آسان است و امکانات سفارشی‌سازی زیادی هم در اختیار صاحب سایت قرار می‌دهد.

اگر قرار است سراغ آن بروید و سایت وردپرسی خود را به فروشگاه آنلاین تبدیل کنید، همچنان می‌توانید از هاست وردپرس برای میزبانی استفاده کنید؛ ولی خب، بالاتر هم گفتیم که گزینۀ بهتری پیش رویتان قرار دارد؛ یعنی هاست ووکامرس!

هاست ووکامرس چیست؟

گفتیم دلیل خلق هاست وردپرس چیست؟ استفادۀ زیاد مردم از این سیستم مدیریت محتوا! دقیقاً به همان دلیل، ارائه‌دهندگان هاستی مخصوص افزونۀ ووکامرس هم طراحی کردند و حالا اغلب هاستینگ‌ها، چنین سرویسی را برای فروش عرضه می‌کنند.

یعنی چون ووکامرس کاربران زیادی دارد، هاستینگ‌ها تصمیم گرفتند سرویسی مخصوص این افزونه طراحی کنند؛ سرویسی که به‌صورت اختصاصی برای این افزونه پیکربندی می‌شود و تلاش می‌کند تمام نیازهای آن برای نشان دادن بهترین عملکرد را برطرف کند.

بنابراین، هاست ووکامرس هم فراتر از یک سرویس میزبانی معمولی است و شامل امکانات و قابلیت‌هایی می‌شود که فروشگاه‌های آنلاین (به‌طور مشخص، آن‌هایی که با ووکامرس ساخته می‌شوند) به آن‌ها نیاز دارند.

این نوع سرویس‌های میزبانی، سرعت بارگذاری صفحات فروشگاهی را بالا می‌برند، داون‌تایم آن‌ها را کاهش می‌دهند، تراکنش‌های مالی را ایمن و با به‌روزرسانی‌های مداوم این افزونه، خیال صاحب سایت را از روی روال بودن همه‌چیز راحت می‌کنند.

با تهیۀ این نوع از انواع سرویس‌های میزبانی، یک هاست در اختیارتان قرار می‌گیرد که نه‌تنها وردپرس روی آن از قبل نصب‌شده، بلکه افزونۀ ووکامرس را هم همراه با همۀ تنظیمات لازم روی خود دارد. در نتیجه، نیازی نیست برای افزودن این افزونه زمان بگذارید و با مسائل فنی مربوط به آماده‌سازی آن سروکله بزنید.

پس در نهایت، می‌توان گفت این سرویس به‌نوعی هاست wordpress فروشگاهی محسوب می‌شود!

در رابطه با این نوع هاست هم مهم است که سراغ ارائه‌دهنده‌ای با کیفیت بروید و باز هم پیشنهاد ما به شما خرید هاست ووکامرس ایران سرور است؛ چون این هاستینگ، تمام شاخصه‌های یک ارائه‌دهندۀ با کیفیت را ارائه می‌کند.

اگر موافق باشید، در بخش پایانی ببینیم جواب رایج‌ترین سؤال دربارۀ هاست wordpress چیست.

آیا برای میزبانی از سایت وردپرسی، لزوماً به هاست WordPress نیاز داریم؟

جواب کوتاه: نه! ولی خب اجازه دهید توضیح دهیم که چرا پاسخ این پرسش منفی است.

همان‌طور که بالاتر هم گفتیم، برای میزبانی از سایت‌های وردپرسی و بالا نگه داشتن آن‌ها، انواع گوناگونی از سرویس‌های میزبانی را می‌توان به کار گرفت. از هاست لینوکس در انواع مختلف (اشتراکی، سرور مجازی، سرور اختصاصی و…) گرفته تا هاست ویندوز در انواع مختلف.

ولی خب اگر با هزینۀ بیشتر آن مشکل ندارید، اگر پیکربندی سرور را بلد نیستید و البته اگر دوست دارید سایتتان بهترین عملکرد را از خود نشان دهد، قطعاً هاست وردپرس بهترین انتخابتان خواهد بود؛ مگر زمانی که بخواهید با افزونۀ ووکامرس، سایت وردپرسی را به فروشگاه اینترنتی تبدیل کنید! گفتیم در چنین شرایطی، هاست ووکامرس که بسیاری آن را هاست wordpress فروشگاهی می‌دانند، گزینۀ خیلی بهتری است.

نتیجه‌گیری

در این مقاله، با یک سرویس میزبانی اختصاصی آشنا شدیم و پاسخ پرسش هاست وردپرس چیست را دادیم. فهمیدیم این نوع هاست، برای میزبانی بهینه از سایت‌های وردپرسی پیکربندی می‌شود.

به‌علاوه، باز هم جا دارد تأکید کنیم که اگر بهترین کیفیت را از هاست خود انتظار دارید، حتماً سراغ ارائه‌دهنده‌ای بروید که سرورهایش را به‌روز نگه می‌دارد (هم سخت‌افزاری و هم نرم‌افزاری) و علاوه‌بر آن، خدمات پشتیبانی خوبی به مشتریانش ارائه می‌کند.

امیدواریم از خواندن این مقاله نهایت استفاده را برده و پاسخ تمام سؤالات خود دربارۀ هاست وردپرس را گرفته باشید.

به این مطلب امتیاز دهید post

راستی! برای دریافت مطالب جدید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام سورس باران عضو شوید.

بزرگترین وحرفه ای ترین پکیج آموزشی شبکه و مجازی سازی
  • انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۳

دسته بندی موضوعات

آخرین محصولات فروشگاه

مشاهده همه

نظرات

بازخوردهای خود را برای ما ارسال کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.