آموزش اصول اولیه بیت کوین

آموزش اصول اولیه بیت کوین

این آموزش با معرفی بیت کوین‌ آغاز می‌شود، سپس با آموزش نصب نرم‌افزار و کیف پول ادامه می‌یابد تا در نهایت بتوانید تراکنش های بیت کوین را به راحتی انجام دهید، همچنین در ادامه در مورد نحوه ی استخراج، مبادلات و تجارت آن توضیح داده شده است.

در آموزش اصول اولیه بیت کوین، به آموزش پایه بیت کوین و معرفی آن می پردازیم. در نهایت، این آموزش ها به سمت برنامه های کاربردی و پیش بینی آینده بیت کوین می رود. پس از خواندن این مقاله، تمام اصول اولیه بیت کوین را برای استفاده از آن و کسب درآمد از طریق تجارت و سرمایه گذاری، فرا می گیرید.

 

بیت کوین (Bitcoin) چیست؟ آموزش اصول اولیه بیت کوین

مخاطبان این آموزش چه کسانی هستند؟ این آموزش برای علاقمندانی که مشتاق یادگیری تمام نکات ضروری بیت کوین هستند و عادت به خرید محصولات و خدمات با استفاده از بیت کوین و در نهایت کسب درآمد از این ارز دیجیتال کاملاً جدید دارند، آماده شده است.

 

آموزش بیت کوین چه پیش نیازی دارد؟

قبل از شروع ادامه این آموزش، فرض می کنیم که شما مهارت های اولیه کامپیوتر، نحوه ی دانلود کردن و نصب نرم افزارهایی مانند جاوا و سایر برنامه ها را دارید، علاوه بر آن نیز، آشنایی با سیستم عامل لینوکس یک مزیت به حساب خواهد آمد.

 

روند پیشرفت بیت کوین تا کنون چگونه بوده است؟ 

پس از بحران اقتصادی جهانی 2008 ، زمانی که بانک های بزرگ در حال سوء استفاده از پول وام گیرندگان، دستکاری سیستم اقتصادی و دریافت هزینه های گزاف، بودند، سازندگان بیت کوین می خواستند تعداد تراکنش های بیت کوین را افزایش دهند، واسطه ها را حذف کنند، بهره ی بالا و کارمزد تراکنش ها را کاهش دهند، بنابراین آن ها یک سیستم شبکه توزیع شده ایجاد کردند که در آن افراد می توانستند وجوه خود را به طور دقیق و شفاف، کنترل کنند.

پس از آن بیت کوین به سرعت رشد کرد و در مدت زمان نسبتاً کوتاهی گسترش یافت، در سرتاسر جهان، از شرکت‌های زنجیره ای جواهرات در ایالات متحده گرفته تا بیمارستان خصوصی در لهستان، ارز بیت کوین را می‌پذیرفتند، شرکت های چند میلیارد دلاری مانند دل، پی پال، مایکروسافت، اکسپدیا و غیره با بیت کوین معامله می کردند، وب‌سایت‌ها بیت‌کوین را تبلیغ می‌کردند، مجلات، اخبار بیت‌کوین را منتشر می‌کردند و انجمن‌های مختلف درباره ارزهای دیجیتال و تجارت بیت‌کوین بحث می‌کردند. بیت کوین دارای رابط برنامه نویسی کاربردی (API)، شاخص قیمت، مبادلات تجاری و نرخ ارز است.

با این حال، مشکلاتی مانند نفوذ هکرها به حساب ها، نوسانات بالای بیت کوین ها و تاخیرهای طولانی تراکنش ها نیز وجود داشت و در حال حاضر نیز مردم کشورهای جهان سوم، بیت کوین را به عنوان یک کانال قابل اعتماد برای خرید و فروش می دانند.

 

آموزش استفاده از بیت کوین

یکی از آموزش های اصولی این است که ما می توانیم مانند ارزهای فیات، تراکنش های بیت کوین را انجام دهیم. زمانی که از بیت کوین استفاده می کنید، خریدار، در واقع به امضای دیجیتالی که یک کد امنیتی رمزگذاری شده با شانزده نماد مختلف است، ارجاع داده می شود. خریدار، کد را با دستگاه خود رمزگشایی می کند تا ارز دیجیتال را دریافت کند. بنابراین می‌توان گفت که ارز دیجیتال تبادل اطلاعات دیجیتالی است که به ما امکان خرید یا فروش کالا و خدمات را می‌دهد.

تراکنش در یک شبکه همتا به همتا که شبیه به یک سیستم اشتراک فایل است، قابل دسترسی می باشد.

 

بیت کوین چگونه با مشکل هزینه مضاعف برخورد می کند؟

در سیستم نقدی دیجیتال، شبکه پرداخت باید دارای حساب‌ها، مانده‌ها و سوابق تراکنش معتبر باشد. بزرگترین نقطه مشترک در هر شبکه پرداخت، هزینه مضاعف است که زمانی اتفاق می‌افتد که یک پول چندین بار برای انجام تراکنش‌ها استفاده می‌شود.

برای جلوگیری از هزینه مضاعف، همه تراکنش ها باید هر بار در یک سرور مرکزی که در آن تمام سوابق موجودی نگهداری می شوند، ثبت و تأیید شوند. با این حال، در یک شبکه غیرمتمرکز، هر گره در شبکه باید کار یک سرور را انجام دهد و لیست معاملات و سوابق موجودی را حفظ کند. بنابراین، برای همه گره‌های موجود در شبکه، باید درباره همه این ثبت ها، اتفاق نظر وجود داشته باشد که این امر با استفاده از فناوری بلاک چین در بیت کوین به دست آمد.

می‌توان گفت که بیت‌کوین‌ها مانند سایر ارزهای رمزنگاری شده صرفاً ورودی‌های رمزی ذخیره شده در پایگاه‌های داده غیرمتمرکز هستند که همه سوابق موجودی و حساب را مورد بررسی قرار می‌دهند. لازم به ذکر است که رمزنگاری به طور گسترده برای ایمن سازی سوابق کلی استفاده می شود.

بیت کوین و ارزهای دیجیتال بر اساس ارزش درک شده توسط سازندگان و کاربرانشان، به رسمیت شناخته شده و مورد پذیرش قرار گرفته اند.

 

تاریخچه بیت کوین ها

اولین پروتکل و اثبات مفهوم بیت کوین در سال 2009 توسط یک فرد یا گروه مخفی با نام مستعار ساتوشی ناکاموتو منتشر شد. در نهایت ناکاموتو که مرموز باقی مانده بود، پروژه را در اواخر سال 2010 ترک کرد، سپس توسعه دهندگان دیگر مسئولیت را بر عهده گرفتند و جامعه بیت کوین از آن زمان به طور تصاعدی رشد کرد.

 

ایجاد اولین دامنه بیت کوین

گفته می شود که ساتوشی، کدنویسی بیت کوین را در ماه می 2007 آغاز کرد و او دامنه bitcoin.org را در آگوست 2008 ثبت کرده است. در ادامه آموزش اصول اولیه بیت کوین بیشتر راجع به این موضوع صجبت می کنیم. در همان زمان، شروع به ارسال ایمیل برای چند نفر که فکر می کرد ممکن است به ایده بیت کوین علاقه مند باشند، کرد.

در اکتبر 2008، او به طور عمومی یک مقاله سفید منتشر کرد که در مورد قوانین بیت کوین صحبت می کرد و کد بیت کوین را نیز منتشر کرد. سپس حدود دو سال به طور فعال در انجمن ها تعامل داشت، با چندین توسعه دهنده ارتباط برقرار کرد و بعداً قسمت هایی را نیز به کد اولیه ارسال کرد. او کد منبع را همراه با دیگر توسعه دهندگان حفظ کرد و مشکلات را در همان حال حل کرد.

نهادهای درگیر در پیاده سازی و نگهداری بیت کوین ها عبارتند از –

  • پلتفرم بلاک چین
  • الگوریتم های رمزنگاری
  • ماینرهای بیت کوین که رایانه ها یا ماشین های تخصصی هستند که ارز را حساب کرده و تراکنش های ممکن را انجام می دهند
  • افرادی که در تراکنش ها شرکت می کنند و در نتیجه به روند سیستم پرداخت کمک می کنند

فلسفه بیت کوین و به طور کلی، همه ارزهای دیجیتال این است که آن ها سیستم های توزیع شده ای هستند که در آن هیچ نهاد مرکزی  که فعالیت هایی مانند تراکنش ها و غیره را مدیریت کند، وجود ندارد. این یک سیستم همتا به همتا (p2p) است که در سطح شرکت کنندگان اجرا می شود.

پیشنهاد : دوره حضوری آموزش ارز دیجیتال در شیراز

همه چیز درباره ی آموزش تراکنش های بیت کوین

اکنون خواهیم دید که چگونه یک بلوک جدید تراکنش بیت کوین ایجاد می شود.

یک ماینر بیت کوین با استفاده از مراحل زیر یک بلوک ایجاد می کند:

  1. جمع آوری تراکنش های معلق، ترجیحاً تراکنش هایی که ابتدا کارمزد تراکنش دارند و سپس تراکنش های رایگان
  2.  بررسی صحت معاملات
  3.  حل مشکل هش کردن

طبق آمار، در اکتبر 2015، سایت blockchain.info اعلام کرد که میانگین تعداد تراکنش‌ها در هر بلوک 411 بوده و تا می 2018، تعداد فعلی تراکنش‌های تایید نشده در حال انتظار، حدود 2495 تراکنش است.

 

آموزش پاداش و هزینه هر تراکنش بیت کوین

با فرض اینکه ارزش یک بیت کوین 400 دلار باشد، پاداش 25 بیت کوین به ازای هر بلوک حدود 10000 دلار در نظر گرفته می شود. با در نظر گرفتن میانگین تعداد تراکنش ها در ثانیه 2 و تعداد تراکنش ها در هر بلوک 1200، پاداش هر تراکنش به 8.33 دلار می رسد. مشکل اساسی ماینینگ در حال حاضر، محدودیت 1 مگابایتی در اندازه بلوک است که امکان انجام حداکثر 10 تراکنش در ثانیه را فراهم می کند.

 

آموزش نحوه ی تایید تراکنش بیت کوین

در آموزش تایید تراکنش باید بدانید که اگر تراکنش در یک بلوک در زنجیره منتشر شده باشد، در نظر گرفته می‌شود که n بلوک دریافت کرده و n-1 بلوک دیگر نیز اضافه شده. یک تراکنش معمولاً زمانی که شش تأیید داشته باشد «تأیید شده» در نظر گرفته می شود، بیت کوین های تازه ایجاد شده نیز پس از دریافت حدود صد تایید، در نظر گرفته می شوند.

 

بیت کوین چگونه ارزش گذاری می شود؟

این اجماع، باور و تصور مشترک است که به بیت کوین ارزش می دهد. همه شرکت کنندگان در این سیستم در موارد زیر اتفاق نظر دارند –

  • تغییر ناپذیری و یکپارچگی بلاک چین
  • امنیت و اعتبار پرداخت ها
  • قوانین سیستم

 

بیت کوین اولین پیاده سازی عملی فناوری بلاک چین بود و در حال حاضر مهم ترین سیستم حسابداری در سطح جهان است. در اکوسیستم بیت کوین، دسترسی به کل کد منبع، همیشه برای همه در دسترس است و هر کسی قادر است کد را بررسی یا تغییر دهد. صحت هر تراکنش با امضای دیجیتالی طرفین فرستنده تضمین می‌شود، بنابراین اطمینان حاصل می‌شود که همه کاربران کنترل کاملی بر ارسال بیت‌کوین دارند.

در اینجا لیستی از برخی از نهادهایی که بیت کوین را می پذیرند آمده است:

در مقاله های بعدی، منتظر آموزش های تخصصی تر در رابطه با نحوه ی کار با بیت کوین و برداشت آن، باشید.

منبع

5/5 - (1 امتیاز)

راستی! برای دریافت مطالب جدید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام سورس باران عضو شوید.

بزرگترین و جدید ترین مجموعه آموزشی برنامه نویسی به زبان اصلی
  • انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۱

دسته بندی موضوعات

آخرین محصولات فروشگاه

مشاهده همه

نظرات

بازخوردهای خود را برای ما ارسال کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.