آموزش کتابخانه پایتون در SL4A

3 سال پیش

آموزش کتابخانه پایتون در SL4A

در این درس از مجموعه آموزش برنامه نویسی سایت سورس باران، به آموزش کتابخانه پایتون در SL4A خواهیم پرداخت.

پایتون دارای یک کتابخانه استاندارد است ، که شامل طیف گسترده ای از روال ها است که به شما کمک می کند تا از این کدها به راحتی کدگذاری و استفاده مجدد کنید. ماژول یک فایل پایتون است که دارای تعریف متغیرها و مجموعه ای از روال ها یا توابع مرتبط است.

برخی از ماژول های اصلی ارائه شده توسط کتابخانه پایتون به شرح زیر است –

  • توابع و استثناهای داخلی – پایتون هنگام راه اندازی هر دو ماژول را وارد کرده و محتوای آنها را برای همه برنامه ها در دسترس قرار می دهد. ماژول داخلی توابع داخلی مانند len ،int ،range را تعریف می کند ، در حالی که ماژول استثناها همه استثناهای داخلی را تعریف می کند.
  • ماژول های رابط سیستم عامل – ماژول سیستم عامل ، توابعی را که امکان انجام عملیات سطح سیستم عامل را از طریق اسکریپت ها فراهم می کند ، در دسترس قرار می دهد.
  • ماژول های پشتیبانی نوع – ماژول های پشتیبانی نوع شامل ماژول رشته ای برای پیاده سازی ، رشته های معمول استفاده می شود. ماژول ریاضی عملیات ریاضی و غیره را فراهم می کند
  • عبارات منظم – عبارات منظم الگوهای رشته ای هستند که با یک نحو خاص نوشته شده اند و می توانند برای مطابقت یا استخراج رشته ها یا زیر رشته ها استفاده شوند. ماژول re پشتیبانی Regex را برای پایتون فراهم می کند.
  • ماژول های پشتیبانی زبان – ماژول sys به شما امکان دسترسی به متغیرهای مختلف مفسر مانند مسیر جستجوی ماژول و نسخه مفسر را می دهد. ماژول عملگر معادلات عملکردی بسیاری از اپراتورهای داخلی را فراهم می کند. ماژول کپی به شما امکان کپی کردن اشیا را می دهد. سرانجام ، ماژول gc به شما امکان کنترل بیشتر امکانات جمع آوری زباله در پایتون ۲٫۰ را می دهد.

درباره JSON

JavaScript Object Notation (JSON) یک قالب تبادل داده است. اگرچه بسیاری از زبان های برنامه نویسی از JSON پشتیبانی می کنند ، این زبان به ویژه برای برنامه های مبتنی بر JavaScript ، از جمله وب سایت ها و برنامه های افزودنی مرورگر بسیار مفید است. JSON می تواند اعداد، بولی ها  رشته ها، null ، آرایه ها (توالی های مرتب شده از مقادیر) و اشیا ((نگاشت های مقدار رشته) را نشان دهد که از این مقادیر (یا سایر آرایه ها و اشیا) تشکیل شده اند.

 

منبع.

 

لیست جلسات قبل آموزش SL4A

  1. آموزش SL4A
  2. آموزش نمای کلی اندروید با SL4A
  3. آموزش معماری اندروید با SL4A
  4. آموزش لایه اسکریپت نویسی برای اندروید با SL4A
  5. آموزش معماری در SL4A
  6. آموزش کتابخانه پایتون در SL4A
  7. آموزش محیط توسعه در SL4A
  8. آموزش پیکربندی دستگاه در SL4A
  9. آموزش پیمایش در Android SDK با SL4A
  10. آموزش کار با Eclipse در SL4A
  11. آموزش بررسی API Android در SL4A
  12. آموزش ایجاد رابط کاربری گرافیکی در SL4A
  13. آموزش برنامه های کاربردی با استفاده از نماهای پایتون در SL4A
  14. آموزش اسکریپت نویسی پس زمینه با پایتون در SL4A
0
برچسب ها :
نویسنده مطلب erfan molaei

دیدگاه شما

بدون دیدگاه