آموزش برنامه نویسی برای صفر کیلومترها

آموزش برنامه نویسی برای صفر کیلومترها

دوستان و کاربران  همیشگی سورس باران، در این مقاله چند دقیقه ای با همدیگه راجب به مبحث شیرین و پرطرفدار برنامه نویسی به منظور آشنایی دوستان مبتدی و صفر کیلومتر که اطلاع زیادی در مورد برنامه نویسی ندارند و تمایل دارند برنامه نویسی رو یاد بگیرند صحبت خواهیم کرد.

طبق تجربه خودم، حدس میزنم اگر در شروع مسیر یادگیری برنامه نویسی هستید باید در انتخاب زبان برنامه نویسی مناسب دچار سردرگمی شده باشید. این میتونه دلایل مختلفی داشته باشه، از جمله مشاوره نادرست. به شخصه کاربران زیادی رو دیدم که هم سرمایه و هم وقتشون هدر رفته، بخاطر مشاوره های نادرست. افرادی رو شاهد بودم که متناسب با منافع خودشون به کاربران مشاوره دادن و آینده کاربر هم براشون مهم نبود.
در مقاله آموزش برنامه نویسی برای صفر کیلومترها سعی بر این دارم طبق تجربیات خودم مسیر شما رو در تبدیل شدن به یک برنامه نویسی حرفه ای کاملا هموار و ساده تر کنم. بخش زیادی از سوالاتی که در ذهن هر فردی برای شروع وجود داره رو پاسخ بدم.

 

شروع برنامه نویسی برای مبتدی ها

اگر به دنبال یادگیری برنامه نویسی هستی باید بگم، هم بازار کار خیلی خوب و هم آینده شغلی تضمین شده داره. دنیا داره هر روز بیشتر به این سمت حرکت می کنه. و طولی نمیکشه که به این نتیجه برسید برنامه نویسی یعنی همه چی…بهت تبریک میگم و مطمئن باش شغل خوبی رو انتخاب کردی.

خیلیا بودن وارد این حیطه شدن ولی بخاطر مشاوره نادرست، و دوره های آموزشی غیراستاندارد ادامه ندادن و نتونستن وارد بازار کار بشن.خیلیا هم بودن، هم مشاور خوب داشتن و هم دوره آموزشی مناسب، ولی دقیقا جایی که که باید به تلاش مداوم خودشون ادامه میدادن، ناامید شدن و ادامه ندادن.

اگه میخوای صفر تا صد برنامه نویسی رو یاد بگیری تیم ما همیشه و بصورت 24 ساعته در کنارته. اگه میخوای موفق بشی، سعی کن اول این مقاله رو تا آخر مطالعه کنی و بعدش  اگر هنوز سوالی داشتی با ما تماس بگیری!!!

 

آیا یادگیری برنامه نویسی سخته؟

به هیچ عنوان سخت نیست. اگه تو هم از افراد دیگه شنیدی که یادگیری برنامه نویسی سخته باید بگم که اینطور نیست. با قرار گرفتن در مسیر درست، استفاده از یک منبع آموزشی مفید، تمرین مداوم داشتن و یه سری نکات دیگه که جلوتر بهت میگم خیلی راحت تر از چیزی که فکرشو کنی میتونی برنامه نویسی رو یاد بگیری و وارد بازار کار بشی.





 

تعریف کاملا ساده از برنامه نویسی

برنامه نویسی چیست؟ تعریف 1

همه تعریفای سخت و پیچیده رو بذاریم کنار،

تمامی سایت هایی که باهاش سر و کار دارید، اپلیکیشن و بازی هایی که روی گوشیتون نصب میشه، هوش مصنوعی، سخت افزار ها، ربات های که دائما در حال پیشرفت هستد و … نتیجه برنامه نویسی هست. وقتی برنامه نویسی رو بصورت اصولی یاد بگیرید همه این کار ها قابل انجام هست.

برنامه نویسی چیست؟ تعریف 2

برنامه نویسی (برنامه نویسی به انگلیسی:Programming) راهی است برای دادن دستورالعمل های کامپیوتری درباره آنچه که باید انجام شود. این دستورالعمل ها به عنوان کد شناخته می شوند و برنامه نویسان(برنامه نویس به انگلیسی:programmer) کامپیوتر برای رفع مشکلات و یا انجام یک کار، کد نویسی (به انگلیسی: codding) می کنند. هدف نهایی توانایی بدست آوردن خروجی از یک صفحه وب، قطعه نرم افزاری یا یک عکس است. به همین دلیل است که برنامه نویسی کامپیوتر اغلب به عنوان ترکیبی بین هنر و علم توصیف می شود. این مبحث تکنیکی و تحلیلی است، اما در عین حال خلاق است. وقتی که من برای اولین بار به دنبال دوره های آموزش برنامه نویسی بودم. متوجه شدم که هیچ چیز نمیدانم.

افرادی را میدیدم که به عنوان برنامه نویس کار میکنند و ده ها خط کد نویسی میکنند. اما من زمانی که به کد ها نگاه می کردم هیچ چیزی متوجه نمیشدم. برای من واقعا عجیب و شگفت انگیز بود که با چند خط کد چطور یک خرید آنلاین صورت میگیرد. یک وب سایت طراحی می شود، یک بازی ساخته می شود، نرم افزار های حسابداری عملیات ها و حسابرسی ها را انجام میدهند و یا حتی کارهایی که از طریق هوش مصنوعی انجام میشد. من این موضوع را به طور کامل تحقیق کردم. اما بیشتر مقالاتی که خوانده ام، پر از اصطلاحات فنی بود که من نمی فهمیدم. در وب سایت سورس باران تیم ما، با مشاوره 24 ساعته به شما کمک می کنه که برنامه نویسی رو از سطح مقدماتی تا پیشرفته بصورت کامل یاد بگیرید.

برنامه نویسی چیست؟ تعریف 3

کامپیوتر‌ ها آنچه را که به آن‌ها گفته می‌شود انجام می‌دهند. دستورالعمل‌ هایی که به کامپیوتر داده می‌شود،‌ همان برنامه‌ هایی هستند که توسط انسان نوشته می‌شود. برنامه‌ نویسان کامپیوتر کد منبع را طوری می‌نویسند که توسط انسان قابل فهم باشد، اما همین کد منبع برای کامپیوتر غیر قابل فهم است. در بسیاری از موارد، این کد منبع به کد ماشین ترجمه می‌شود، در این حالت کد ماشین به صورتی قابل فهم برای کامپیوتر تبدیل می‌شود ولی درعین حال برای انسان غیرقابل فهم است.

توضیح کاملا مبتدی از برنامه نویسی

تصور کنید که به شما کنترل یه ربات ساده رو بدن که کل کاراییش انجام ۵ کار بیشتر نیست، مثلا

  • روشن شو(ON)
  • یک گام به جلو برو(step)
  • به اندازه دلخواه در جهت عقربه های ساعت بچرخ(rotate)
  • جسم کوچک جلوت رو بردار(take)
  • خاموش شو(off)
آموزش برنامه نویسی برای صفر کیلومترها

آموزش برنامه نویسی برای صفر کیلومترها

خب الان اگه این ربات رو بذارن داخل یه اتاق و یه توپ کوچیک رو یه گوشه اتاق بندازن و بگن با این ربات این توپ رو بردار، احتمالا با چند حرکت باید این کارو انجام بدین. به این کاری که شما انجام میدید یه جورایی میگیم برنامه نویسی! البته اینجا شما فقط دکمه رو فشار میدید ولی حالتی را تصور کنید که شما بخواید همین رو بنویسید.

آموزش برنامه نویسی یه چیزی شبیه به همین کد های بالاست. برنامه نویسی یعنی نوشتن یه سری دستورات برای یه ماشین (کم فهم!) که این ماشین فقط اون دستورات رو می فهمه. حالا نکته اینجاست که شما می تونی این برنامه رو اینقدر خوب بنویسی که بهترین حالت ممکن باشه و سریع به جواب برسی و می تونی هم نه این قدر بد و غیر بهینه برنامه بنویسی که دیر یا اصلا به جواب نرسی. مثلا تو همون مثال بالا شما می تونی جوری برنامه ریزی کنی که ماشین مستقیم به توپ برسه میشه هم ۱۰ دور زد بعد رسید به توپه!

یا اینکه درحالت کاملا ساده تر و قابل فهم تر، فکر کنید شما گوشی و یک کامپیوتر دارید که با یادگیری برنامه نویسی میتونید برای هردو بازی و برنامه های کاربردی بسازید، با دانش برنامه نویسی این کار به راحتی انجام خواهد شد.

پیشنهاد سورس باران برای شروع برنامه نویسی

برای شروع برنامه نویسی این 3 مورد خیلی مهمه که به ذهن خودتون بسپارید و برای ابتدای کار یک تخصص رو برحسب علاقه و بازار کار انتخاب کنید.

  • برنامه نویسی دسکتاپ
  • برنامه نویسی موبایل
  • برنامه نویسی وب سایت

نکته!!! البته صرفا این موارد نیستند، حوزه های دیگه ای مثل بلاکچین، بازی سازی، هوش مصنوعی، ماشین لرنینگ، پایگاه داده و ده ها مورد دیگه هم وجود داره، اما در شروع کار باید یکی از سه مبحث بالا رو انتخاب کنید و سپس هدف خودتون رو مشخص کنید.

قطعا سوال مهمی که اینجا توی دهنتون بوجود میاد اینه که، کدومش رو انتخاب کنید؟ درسته؟ اگر نظر منو بخواید در زمینه ای شروع به یادگیری برنامه نویسی کنید که 1- بهش علاقه مند هستید، و ذهنتون همیشه درگیرشه و بهش فکر می کنید. 2- درآمدزا و بازار کار خوبی داشته باشه. اگر در انتخاب زبان برنامه نویسی مناسب دچار تردید هستید پیشنهاد میدم حتما از پشتیبانی رایگان و 24 ساعته سورس باران استفاده کنید و همین الان با ما تماس بگیرید.

توضیح برنامه نویسی دسکتاپ

زبان‌های برنامه‌ نویسی‌ تحت دسکتاپ زبان‌هایی هستند که از آن‌‌ها برای تولید نرم‌افزار‌های کاربردی روی سیستم عامل ویندوز، لینوکس، مک و … استفاده می‌شود.

برنامه نویسی دسکتاپ

برنامه نویسی دسکتاپ

مانند نرم‌‌ افزار های اتوماسیون اداری، نرم‌افزارهای چندرسانه‌ای Multi Media، مرورگرها و … از بین انواع زبان‌ های برنامه‌ نویسی در این حوزه، متداول‌ ترین آن‌ها که می‌توان نام برد:

  • سی شارپ
  • سی پلاس پلاس
  • پایتون
  • جاوا
  • جاوا اسکریپت

توضیح برنامه نویسی موبایل

برنامه‌ نویسی تحت موبایل هم که کاملا مشخص هست، یعنی یادگیری زبان های برنامه نویسی که با استفاده از اون میتونید اپلیکیشن و بازی برای گوشی های اندروید، آیفون و… بسازید.

برنامه نویسی موبایل

برنامه نویسی موبایل

مهمترین ابزارها و زبان های برنامه نویسی موبایل

  • برنامه نویسی جاوا
  • برنامه نویسی کاتلین
  • برنامه نویسی فلاتر
  • برنامه نویسی پایتون
  • برنامه نویسی بیسیک فور اندروید
  • برنامه نویسی بیسیک فور آی او اس
  • برنامه نویسی فون گپ
  • برنامه نویسی سوئیفت
  • برنامه نویسی Objective C
  • برنامه نویسی سی شارپ
  • برنامه نویسی PHP
  • برنامه نویسی سی پلاس پلاس
  • برنامه نویسی روبی
  • برنامه نویسی پرل
  • برنامه نویسی راست (Rust)
  • برنامه نویسی گو (GO)

توضیح برنامه نویسی وب سایت

به زبان‌ هایی که برای کار بر ‌روی وب و شبکه طراحی وب ساخته شده‌‌اند، زبان‌ های برنامه‌ نویسی تحت وب گفته می‌شود. این زبان‌ ها برای ایجاد و تولید انواع پروژه‌ها و نرم‌افزار‌های تحت وب مورد استفاده قرار می‌گیرند. به عنوان مثال انواع وب‌‌سایت‌ ها، ایمیل، خرید آنلاین، امور بانکی، مجله‌ها و برنامه‌ های انلاین نمونه کاربرد هایی هستند که از زبان‌ های تحت وب برای ایجاد آن‌ها استفاده شده است. طراحی سایت به 2 بخش frontend و backend تقسیم می شود.

فرانت اند (frontend) در طراحی وب سایت

فرانت اند به هرچیزی که کاربر در زمان بازدید از هر سایتی مشاهده می‌کند گفته‌ می‌شود (شامل فونت‌ها، دکمه‌های کشویی، فرم‌ها،‌ تصاویر و منوها). هم‌چنین با عبارات «سمت کاربر» و «ترکیبی از هرچیزی که کاربر در زمان بازدید سایت مشاهده و تجربه‌می‌کند» نیز تعریف می‌شود.

هرچیزی که در زمان بازدید از یک وبسایت مشاهده می‌کنید، از نوشته‌ها گرفته تا عکس‌ها، کشوها و انیمیشن‌ها، به زبان HTML، CSS و Javascript نوشته‌شده‌اند که همان‌ گونه که هستند، مطابق تنظیمات مرورگری که در‌ آن قراردارند کنترل شده و نمایش داده‌می‌شوند.

فرانت اند (frontend) در طراحی وب سایت

فرانت اند (frontend) در طراحی وب سایت

فرض کنید شما یک رستوران دارید و می‌خواهید مردم را از خدمات رستورانتان باخبر کنید؛ یک وبسایت زیبا طراحی کرده،‌ تصاویر خوش رنگ و لعابی از ظرف‌های غذا آپلود می‌کنید،‌ منوی خود را نوشته و آدرس محل رستوران را با مخاطبان خود به اشتراک می‌گذارید؛ و از آن‌جایی‌که مردم می‌توانند از طریق این وبسایت درباره‌ کار شما اطلاعات کسب کنند،‌ همه‌ این‌ها جزئی از فرانت اند محسوب می‌شود. اما به‌ یاد داشته‌ باشید،‌ چون از تکنولوژی‌ که توانایی ذخیره اطلاعات کاربر مانند نام،‌آدرس، کارت اعتباری و … را دارد استفاده نکرده‌اید، مردم هنوز نمی‌توانند در سایت شما نظری ثبت کرده یا غذا سفارش دهند. برای داشتن چنین تکنولوژی‌ در وبسایتتان، توسعه‌ی بکاند وارد صحنه می‌شود.

سه تکنولوژی پایه HTML، CSS و Javascript همگی مسئول ایجاد محیط کاربری دوستانه در یک وبسایت هستند و هرکدام از‌ آن‌ها هدفی دارند.

بک اند (backend) در طراحی وب سایت

برای فهم این اصطلاح بیایید دوباره به مثال وبسایت تجاری رستورانتان بازگردیم. شما برای تبلیغ بیزنس خود وبسایتی را طراحی کردید، حال فرض کنیم می‌خواهید عملکردی به آن اضافه کنید که مشتریان شما بتوانند غذای خود را آنلاین سفارش دهند. برای دستیابی به چنین امکانی باید سایت خود را به گونه‌ای طراحی کنید که قادر به ذخیره‌ی اطلاعات وارد شده توسط مشتریان باشد و به‌ همین ‌وسیله با آن‌ها ارتباط برقرار کند.

بک اند (backend) در طراحی وب سایت

بک اند (backend) در طراحی وب سایت

اینجاست که توسعه‌ بک اند، که پاسخی برای تمام نیازهای شما در ساخت یک وبسایت فعال می‌باشد، وارد عمل خواهد‌ شد. معمولاً وبسایت‌ هایی که در ساخت آن‌ها از بک اند استفاده نشده‌است، وبسایت‌ های ایستا نامیده می‌شوند که فقط ویترینی برای بیزنس شما هستند؛‌ زمانی‌که بخواهید وبسایتتان را تبدیل به یک وبسایت پویا کنید،‌ به بک اند نیاز پیدا خواهید کرد. یک پایگاه‌داده (دیتابیس)، که مسئول ذخیره و بازیابی داده‌ها – طبق درخواست و برحسب نیاز کاربر – است در پشت‌صحنه قرارداده می‌شود. بک اند، درست به‌اندازه‌ی فرانت اند در عملکرد یک وبسایت پویا تأثیرگذار است. بک اند که به آن «سمت سرور» نیز گفته می‌شود، بخشی از یک وبسایت فعال است که برای کاربر،‌ یا «سمت کاربر» قابل مشاهده نیست.

از پرکاربردترین های بک اند میشه به لیست زیر اشاره کرد

  • برنامه نویسی php
  • برنامه نویسی asp
  • برنامه نویسی پایتون
  • برنامه نویسی روبی

همان‌طور که گفته‌شد، بک اند وظیفه‌ی بازیابی و ذخیره داده‌ها، و پشتیبانی از فرانت-اند یا «سمت کاربر»، برای داشتن عملکرد بهتر را دارد. در یک وبسایت فعال، وقتی کاربر داده‌ ای را ذخیره کرده یا فرمی را پر می‌کند مرورگر درخواستی برای سرور ارسال می‌کند تا اطلاعات مورد نیاز را دریافت کند، در پاسخ، مرورگر اطلاعاتی که به‌ترتیب بالا از سرور دریافت کرده است را تفسیر کرده و سپس توسط فرانت اند به کاربر نمایش می‌دهد. پس وبسایتی که تغییرات خاصی نداشته و فقط برای چینش یک‌سری اطلاعات به‌کار می رود، نیازی به استفاده از بک اند ندارد؛ از طرف دیگر وبسایتی که فعال است و محتوای خود را مطابق با پایگاه‌داده‌ ها تغییر می‌دهد برای این‌که کار کند به بک اند نیاز دارد. امیدواریم این توضیحات فهم واضحی از این دو اصطلاح به کاربران ما داده‌باشد. حال بیایید مقایسه سریعی بین این دو داشته‌باشیم.

نتیجه گیری

خیلی از دوستان این سوال براشون پیش میاد که از کجا و چگونه برنامه نویسی را شروع کنیم؟ معمولا دوستان تازه کار و علاقه مند به برنامه نویسی که تا به الان با مجموعه ما تماس گرفتند کاملا سر در گم بوده و اطلاع دقیقی از زبان های پرکاربرد و پردرآمد نداشتند. این عدم آگاهی و سردگرمی ممکنه در نهایت باعث انتخاب راه اشتباه بشه. اغلب دانشجویان کامپیوتر و یا کسانی که به برنامه نویسی علاقه مند شده اند زیاد از خود میپرسند از چه زبانی شروع کنیم؟ بهترین زبان دنیا کدام است؟ در ایران کدام زبان برنامه نویسی را انتخاب نماییم که موفق شویم؟ از چه منبعی برنامه نویسی استفاده کنیم؟ بعد از یادگیری برنامه نویسی در کجا مشغول بشیم و از کجا شروع کنیم؟ و صدها سوال دیگر!!! قبل از هر توضیحی ، بهتره به شما دوستان بگم که چندان تفاوتی نداره از کدوم زبان برنامه نویسی شروع کنید، مهمترین موضوع اینه که فقط برنامه نویسی رو شروع کنید.(در زیر لیست زبان های برنامه نویسی پرکاربرد رو برای شما دوست قرار دادیم.) با اصول و فرهنگ برنامه نویسی آشنا بشید که این موضوع رفته رفته شما رو به مسیر درستی هدایت می کنه.(البته ما هم در این مسیر بصورت 24 ساعته در کنار شما هستیم😉)

در ابتدای راه حتما به موارد زیر نیاز دارید

  • مشاوره مناسب از افراد متخصص
  • انتخاب زبان برنامه نویسی مناسب
  • یافتن پیش نیازها
  • انتخاب دوره آموزش برنامه نویسی مناسب
  • شروع از تمرینات ابتدایی و ساده
  • مشاوره و قرار گرفتن در مسیر مناسب
  • تمرین تمرین و تمرین

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

ما در این مقاله قصد با زبانی ساده به تمام سوال های شما برای شروع برنامه نویسی جواب دهیم. این پست برای کسانی که می خواهند تازه وارد دنیای برنامه نویسی شوند بسیار مفید خواهد بود، بنابراین اگر شما یک برنامه نویس هستید و میخواهید حرفه ای تر شوید پیشنهاد میکنیم این مطلب را تا انتها مطالعه فرمایید.

 

میزان درآمد یک برنامه نویس

حقوق و درآمد برنامه نویسی در سال 2022

احتمالا می دانید که ثروتمندترین افراد دنیا مثل جف بیزوس (بنیانگذار آمازون)، بیل گیتس (بنیانگذار مایکروسافت)، مارک زاکربرگ (بنیانگذار فیسبوک)، لری الیسون (بنیانگذار اوراکل) همگی از دنیای کامپیوتر و تکنولوژی پول بدست می آورند.

درآمد یک برنامه نویس

درآمد یک برنامه نویس

همچنین جالب است بدانید برنامه نویسی به عنوان یکی از معتبرترین و پر درآمدترین شغل های دنیاست و بر اساس آمار سایت تخصصی مشاغل ایندید (indeed) حقوق برنامه نویسان در دنیا بطور متوسط حدود 90 هزار دلار در سال (چیزی حدود 3میلیارد و 200 میلیون تومان در سال / 270 میلیون تومان در ماه) است و این یعنی 29 درصد بیشتر از حقوق متوسط سایر شغل ها.

درآمد برنامه نویسان در ایران

درآمد برنامه نویسی در ایران به مسائلی زیادی بستگی داره از جمله :

  • میزان تخصص
  • کار برای شرکت ها یا کسب و کارخودتون رو داشتن
  • ارتباط شما با افراد و موسسات دیگر
  • ایده پردازی
  • خلاقیت
  • تجربه
  • نمونه کار
  • میزان موفقیت شما در گذشته
  • و ده ها موارد دیگر

ولی بطور کلی در ایران درآمد برنامه نویسان می تواند برای افراد تازه کار از 6-7 میلیون تومان تا حتی 400-500 میلیون و بالاتر باشد. بسته به موارد بالا این مبلغ کاملا متغیر هست و در مدت زمان های مختلف بدست می آید.

درآمد برنامه نویسان در آلمان

  • درآمد برنامه نویسان در آلمان از میانگین درآمد جهانی برنامه نویسان بیشتر است.
  • افراد فعال در حوزه برنامه نویسی آلمان از مزایای شغلی بسیار خوبی بهره مند می شوند.
  • ساعات کاری برنامه نویسان در آلمان منصفانه است.
  • بازار کاری برنامه نویسی در این کشور با توجه به اینکه این کشور یکی از کشور های تکنولوژی محور است، تضمین شده می باشد.

آلمان یکی از بهترین و مطرح ترین کشورهای اروپایی است که از نیروهای برنامه نویس با حقوق مناسب، و مزایا عالی استقبال می کند.  زبان های برنامه نویسی پر طرفدار در آلمان می توان به لیست زیر اشاره کرد :

درآمد زبان برنامه نویسی Python

پایتون جز 5 زبان محبوب برنامه نویسی در آلمان است که افراد زیادی از برنامه نویسان به آن تسلط کافی دارند. پایتون یکی از پردرآمد ترین زبان های برنامه نویسی در این کشور است و میانگین درآمد برنامه نویسان این زبان تقریبا 51000 یورو می باشد. در صورت تمایل می توانید این دوره آموزش برنامه نویسی پایتون برای ورود به بازار کار را  مشاهده نمایید

درآمد حقوق زبان برنامه نویسی Java

جاوا یکی از زبان هایی است که هر چه بیشتر در آن مهارت داشته باشید، شرکت های آلمانی بیشتر به دنبال شما هستند . اگر به زبان برنامه نویسی جاوا تسلط دارید مونیخ، مکانی مناسب برای شما می باشد، چرا که شما در مونیخ این فرصت را دارید که با شرکت های بزرگ همکاری کنید.

درآمد حقوق زبان برنامه نویسی Ruby

برلین بهترین شهر آلمان برای برنامه نویسان مسلط بر زبان برنامه نویسی روبی است. این شهر، شهری چند فرهنگی می باشد که هم اکنون بهترین فرصت های شغلی را برای برنامه نویسان زبان روبی دارد.

درآمد زبان برنامه نویسی Javascript

جاوا اسکریپ نیز دومین زبان است که افراد زیادی بر آن تسلط دارند. میانگین درآمد برنامه نویسان این زبان در آلمان حدود 49500 یورو است.

درآمد زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس

در حال حاضر از پرطرفدار ترین زبان های برنامه نویسی در آلمان است که افراد زیادی به آن تسلط دارند. طبق آمار های منتشر شده میانگین درآمد برنامه نویسان این زبان برابر 51000 یورو می باشد.

درآمد زبان برنامه نویسی سی شارپ

این زبان برنامه نویسی، در آلمان طرفداران قابل توجهی دارد و میانگین درآمد افراد مسلط به زبان تقریبا برابر 48000 یورو است.

درآمد متخصص پایگاه داده Sql Server

بیشتر برنامه نویسانی که در آلمان در خصوص این زبان فعالیت می کنند در آغاز کار خود هستند. میانگین درآمد برنامه نویسان مسلط به این زبان برنامه نویسی 45000 یورو می باشد

کشور آلمان در اروپا، برای جذب برنامه نویس فعلا پشتاز هست و مورد کاملا مناسب برای مهاجرت به شمار می رود.

 

پردرآمد ترین زبان های برنامه نویسی ایران و جهان در سال 2022

سوالی که ذهن خیلی از افراد رو درگیر خودش می کنه، اینه که پردرآمدترین و یا بهترین زبان برنامه نویسی چه زبان هایی هستن؟ قبل از هرچیزی باید بگم که به نظرم بهترین زبان برنامه نویسی نداریم(درواقع هر زبانی بهر کاری ساخته شده. اما در زیر زبان های پردرآمد دنیای برنامه نویسی رو بهتون معرفی می کنیم.

12 زبان برنامه نویسی پولساز در سال 2022

1 – برنامه نویسی جاوا / برنامه نویسی کاتلین

جاوا یک زبان برنامه‌ نویسی همه منظوره و شئ‌گرا است، که در زمینه‌های مختلفی کاربرد دارد از جمله ساخت برنامه‌های تحت وب، بازی‌های ویدئویی و نرم‌افزارها و بازی‌های موبایلی. علاوه بر این‌ها، جاوا عنصر اصلی و هستهٔ اپ‌های اندرویدی است. جاوا همچنان محبوبیت خود را در بین توسعه‌دهندگان حفظ کرده است

جاوا (Java) به خودی خود یکی از قدرتمندترین زبان های برنامه نویسی است و تا سال 2019 صدرنشین رتبه بندی زبان های برنامه نویسی بود. اما این اواخر با ظهور کاتلین (Kotlin) رشدش کمی افت داشته و همین امر باعث شده تا کاتلین نظر سیستم عامل اندروید رو جلب کنه. جاوا یک انتخاب عالی به عنوان یک زبان برنامه نویسی است، اما درحال حاضر شرکت Oracle و گوگل روی Kotlin تبلیغ می‌کند، پس آینده زبان کاتلین مشخصه و رشدش در چند وقت اخیر فوق العاده زیاد بوده و یکی از ترندهای برنامه نویسی در سال 2020 و 2021 و 2022 است. ویژگی های کاتلین موجب شده تا خیلی از شرکت های بزرگ مثل Pinterest، Evernote، Coursera، Uber، Trello و چندین شرکت بزرگ دیگر ساختار اپلیکیشن هاشون رو از جاوا به کاتلین مهاجرت کنند. البته هنوز هم تعداد زیادی از شرکت ها از Java استفاده می‌کنند چون پایه، چارچوب و برنامه هاشون براساس جاوا جلو رفته.

در واقع اندروید و تعداد زیاد کاربرانش باعث شده توجه برنامه نویس های زیادی رو به سمت برنامه نویسی اندروید جلب بشه. کاربران اندروید یک بازار هدف بزرگ برای برنامه نویسان هستند و خوشبختانه این بازار تا چند سال آینده همچنان بزرگ خواهند ماند. بررسی ها نشون میده سهم بازار اندروید در سال های 2020، 2021، 2022 و 2023 همچنان بالای 85درصد خواهد بود و این فوق العاده است. در ایران عزیز هم خیلی ها تونستند از ایران بازار بزرگ درآمدهای خوبی بدست بیاورند.به هر حال چه بخواین جاوا یاد بگیرید چه کاتلین، هر دو فوق العاده هستند و در سال 2021 میتونید به عنوان یکی از بهترین زبان های برنامه نویسی، احتمالا بهترین گزینه در برنامه نویسی اندروید روشون حساب باز کنید.

کاتلین یک زبان نسبتا جدید و مدرن هست که اومده تا یک جایگزین شایسته برای جاوای قدیمی در برنامه نویسی اندروید باشه. تفاوت کوتلین با جاوا در اینه که پیچیدگی‌های جاوا رو نداره، خیلی از اون راحتره ومشکلات جاوا رو تا حد زیادی حل کرده. یادگیری کاتلین خیلی راحت تر از جاوا هست و در حال حاضر بهترین گزینه برای یادگیری برنامه نویسی اندروید است. کاتلین رشد فوق العاده داره و حتی این احتمال وجود دارد که این زبان برنامه نویسی، به زودی به عنوان زبان اول گوگل انتخاب بشه. به طور خلاصه اگر اولین باره که می‌خواهید برنامه نویسی اندروید رو شروع کنید، قطعا کاتلین بهترین گزینه است.

2 – برنامه نویسی سی شارپ

سی شارپ یک زبان برنامه‌ نویسی همه منظوره، مدرن و شئ‌گرا است که توسط مایکروسافت توسعه داده شده است. این زبان در قلب بسیاری از اپلیکیشن‌هایی که توسط دات‌ نت طراحی شده‌اند نیز قرار دارد. به یاد داشته باشیم که برنامه‌ نویسی به زبان سی‌شارپ خیلی شبیه به زبان جاوا است، بنابراین اگر زمینه‌ای در زبان جاوا -یا به طور کلی، زبان‌های شبیه به سی- دارید، یادگیری سی‌شارپ خیلی برایتان سخت نخواهد بود.

برنامه نویسی سی شارپ

برنامه نویسی سی شارپ

سی سارپ در بین برنامه نویسان دیگر کشورها هم از محبوبیت فوق العاده ای برخوردار هست و از همون ابتدا تا حالا جز 10 برتر برنامه نویسی دنیا بوده است. دلیل اصلی محبوبیت و برتری سی شارپ اینه که در عین سادگی بسیار قدرتمند است و با آن تقریبا هر کاری میتونید انجام بدید. البته قول دنیای تکنولوژی یعنی مایکروسافت هم پشتبان این زبان هست و ابزارهای قدرتمندی مثل ویژال استودیو و SQL Server هم در اختیار برنامه نویسان این زبان هست تا بتونند به راحت ترین شکل، برنامه هاشون رو توسعه بدهند. بنابراین سی شارپ همچنان مثل سال 2020 و 2021 یکی از بهترین گزینه ها برای یادگیری در سال 2022 هم هست. خوشبختانه یادگیری سی شارپ زیاد سخت نیست و ساختار دستورات (Syntax) خیلی شبیه به c++ هست. وجود نرم افزار قدرتمند Visual Studio هم کمک میکنه تا در همون مراحل اولیه‌ی یادگیری، بتونید برنامه های ساده ای رو بسازند که تاثیر فوق العاده ای در افزایش اشتیاق و انگیزه‌ی در یادگیری برنامه نویسی داره.

3 – برنامه نویسی سی و سی پلاس پلاس

++C یک زبان همه منظوره و بر پایهٔ زبان C است که بر بسیاری از زبان‌های جدید تاثیر گذاشته است. بسیاری از اپلیکیشن‌هایی که روزانه استفاده می‌شوند، نرم‌افزارها، درایورها، Firmwareها و خیلی از چیزهای دیگر که ما استفاده می‌کنیم با زبان سی پلاس پلاس نوشته شده‌اند. ++C به عنوان یک زبان سطح میانی شناخته می‌شود و علتش هم این است که ویژگی‌های زبان‌های سطح بالا و سطح پایین را در کنار هم دارد.

برنامه نویسی سی و سی پلاس پلاس

برنامه نویسی سی و سی پلاس پلاس

سی پلاس پلاس یک زبان بسیار کارآمد و انعطاف پذیر است که برای اولین بار در سال 1985 معرفی شد. با توجه به کارایی بالا، قابلیت اطمینان و دیگر ویژگی های شاخص این زبان، میزان تقاضای آن همیشه در سطح بالایی قرار داشته است. پروژه های بزرگی مانند مایکروسافت ویندوز و گوگل کروم با ++C نوشته شده اند و همچنین Indeed که بزرگترین وبسایت کاریابی در دنیاست و برای آمازون می باشد نیز به کمک همین زبان توسعه داده شده است. به طور کلی از این زبان در ساخت برنامه های کاربردی بسیاری استفاده می شود. برای مثال می توان به اپلیکیشن های تحت ویندوز، اپلیکیشن های GUI، بازی های 3D و راه حل های در لحظه (Real-time) مسائل ریاضی اشاره کرد.

4 – برنامه نویسی جاوا اسکریپت

جاوا اسکریپت به عنوان زبان وب شناخته می‌شود که اساسا همه جا وجود دارد! جاوا اسکریپت یک زبان سطح بالا، دینامیک (پویا) و تفسیرشده است که همهٔ مرروگرهای جدید آن‌ را پشتیبانی می‌کنند. این زبان به توسعه‌دهندگان این امکان را می‌دهد که برنامه‌های تحت وب خودشان را بسازند و بتوانند عناصر تعاملی را به وبسایت‌ها اضافه کنند. با اطمینان میتونم بگم که دهه فعلی، دهه‌ی جاوا اسکریپت بوده است. جاوا اسکریپت یکی از محبوب ترین و معروف ترین زبان های برنامه نویسی جهان است. براساس نظرسنجی سایت stackoverflow جاوا اسکریپت برای هفت سال متوالی رایج ترین زبان برنامه نویسی بوده و حتی در سال 2020 بیش از 67درصد برنامه نویس ها از این زبان استفاده کرده اند. که انتظار می رود در سال 2021 و 2022 هم همین آمارو رو داشته باشد.

برنامه نویسی جاوا اسکریپت

برنامه نویسی جاوا اسکریپت

جاوا اسکریپت به شما این امکان را می دهد تا وبسایت هایی تعاملی طراحی کنید و در واقع یک تکنولوژی وب ضروری در کنار HTML و CSS است به این دلیل که اکثر مرورگرها به نوعی جاوا اسکریپت را اجرا می کنند. این زبان می‌تواند هم به صورت ساخت یافته و هم به صورت شی گرا مورد استفاده قرار گیرد. در این زبان اشیاء با اضافه شدن متدها وخصوصیات پویا به اشیاء خالی ساخته می‌شوند. بعد از ساخته شدن یک شی به روش فوق، این شی می‌تواند به عنوان یک نمونه برای ساخته شدن اشیاء مشابه مورد استفاده قرار گیرد و به همین دلیل این قابلیت زبان جاوا اسکریپت برای ساختن نمونه از یک سیستم مناسب می باشد.

5 – برنامه نویسی پی اچ پی

PHP یک زبان اسکریپتی سمت سرور است که اولویتش تمرکز بر روی توسعهٔ وب است. PHP باعث بوجود آمدن و شکل‌گیری دو مورد از غول‌های اینترنت به نام‌های Facebook و WordPress شد! اگر می‌خواهید به یک توسعه دهندهٔ وب تبدیل شوید، PHP یکی از زبان‌های مهمی است که لازم است یاد بگیرید! PHP در سال 2020 و 2021 جزو محبوب ترین و پولسازترین زبان های برنامه نویسی است. و طبق پیشبینی در سال 2022 هم همین روند رو خواهیم داشت.

برنامه نویسی PHP

برنامه نویسی PHP

6 – برنامه نویسی ASP.NET

در همینجا به این نکته اشاره کنم که در واقع ASP.NET یک زبان برنامه نویسی نیست بلکه یک تکنولوژی برنامه نویسی وب با استفاده از دات نت است، شما می توانید با #C یا #F یا زبان های برنامه نویسی دیگر دات نت ASP.NET بنویسید ، اما با توجه با اینکه شما به عنوان یک زبان بیشتر با این محصول آشنا هستید ما در این سری مقالات از ASP.NET به عنوان یک زبان برنامه نویسی یاد می کنیم. بیشتر شرکت های و سازمان های بزرگ برای نرم افزارهای تحت وب خود از زبان برنامه نویسی ASP.NET استفاده می کنند. نرم افزاری که بیشترین هماهنگی با این زبان برنامه نویسی را دارد. برنامه نویسی ASP.NET در حال حاضر در ایران بازار کار بسیار خوبی دارد.

برنامه نویسی ASP.NET

برنامه نویسی ASP.NET

7 – برنامه نویسی پرل

پرل زبان برنامه‌نویسی تفسیری و سطح بالا ، شی‌گرا و یک زبان سمت سرور قدرتمند است که در آزمایشگاه Jet Propulsion ناسا توسط لری وال در سال ۱۹۸۷ طراحی شد. زبان پرل بطور وسیعی ساختار خود را از زبان C , و بعضی از خصوصیات خود را مدیون زبانهای : AWK , LISP , SED , SH می باشد .

8 – برنامه نویسی پایتون

پایتون یک زبان همه منظوره و بسیار محبوب است! اگر فقط به شغل فکر می‌کنید، فریمورک‌های پایتون بهترین انتخاب برای شما هستند. پایتون سینتکس بسیار ساده‌ای دارد که به همین دلیل باعث شده بهترین پیشنهاد برای یادگیری اولین زبان برنامه‌ نویسی برای مبتدی‌ها باشد. بدون شک، پایتون یکی از بهترین و محبوبترین زبان‌هایی است که می‌توانید در سال 2022 یاد بگیرید. شرکتهای بزرگی مثل گوگل، یاهو، اینستاگرام، یوتیوب، دراپ باکس و آی بی ام در خیلی از پروژه‌هاشون از پایتون استفاده می کنند. توی ایران عزیز هم شرکت های زیادی به دنبال استخدام برنامه نویس پایتون هستند و خوشبختانه تقاضا بازار برای جذب برنامه نویسان پایتون رشد تصاعدی داره. پس اگر پایتون بلد باشید می تونید ازش درآمد خوبی هم داشته باشید.

برنامه نویسی پایتون

برنامه نویسی پایتون

پایتون یک زبان برنامه نویسی در حال رشد است و در حال حاضر هیچ نشانه ای از کمرنگ شدن آن در آینده وجود ندارد. شما این زبان را می توانید در وب اپلیکیشن ها، نرم افزارهای کامپیوتری، سرورهای شبکه، یادگیری ماشین و… بیابید. اگر شما در حوزه امنیت سایت فعالیت می کنید احتمالا می دانید که Python می تواند برای سرویس های Back-End و API ها مفید باشد. علاوه بر این فریم ورک های توسعه وب مبتنی بر پایتون مثل جنگو (Django)، پایرامید (Pyramid) و Turbo Gear بسیار محبوب هستند.

9 – برنامه نویسی روبی

روبی یک زبان شئ‌گرا و همه منظوره است که در زمینهٔ ساخت برنامه‌های تحت وب کاربرد دارد. همچنین روبی از چندین پارادایم مختلف برنامه‌نویسی پشتیبانی می‌کند (به طور کلی، منظور از پارادایم، شیوه‌های برنامه‌نویسی است که از جمله پارادایم‌هایی که روبی آن‌ها را ساپورت می‌کند می‌توان به فانکشنال و شئ‌گرا اشاره کرد.) گذشته از کاربرد آسان، شهرت روبی بیشتر به خاطر قدرتش از یک سو و همچنین فریمورک محبوب آن یعنی Ruby on Rails از سوی دیگر است.

برنامه نویسی روبی

برنامه نویسی روبی

10 – برنامه نویسی گو (GO)

Go یک زبان اپن سورس است که هدفش ساده‌سازی، کارآمدی و ساخت نرم‌افزارهای قابل اطمینان است؛ این زبان در سال 2007 توسط 3 نفر از کارمندان گوگل ساخته و تا الان (سال 2021 ) مورد استقبال واقع شده است. در چند سال اخیر، Go به یکی از محبوبترین زبان‌های برنامه‌ نویسی تبدیل شده است. همچنین این زبان در بعضی از سیستم‌های اختصاصی خود گوگل مورد استفاده قرار گرفته است. بیشتر پروژه‌هایی که با Go نوشته می‌شوند عبارتند از: وب سرورها، APIها و فریمورک برنامه‌های تحت وب.

برنامه نویسی گو (GO)

برنامه نویسی گو (GO)

11 – برنامه نویسی سوئیفت

برمی‌گردیم به سال 2014، وقتی که اپل تصمیم گرفت یک زبان برنامه‌ نویسی جدید بسازد، تا توسعهٔ برنامه‌های iOS و MacOS را برای برنامه نویسان و توسعه دهندگان راحت تر کند. در نتیجه، سوئیفت متولد شد! از آن زمان تاکنون، تقاضا برای این زبان به شدت افزایش پیدا کرده است، طوری که بسیاری از توسعه‌دهندگان به طرز گسترده‌ای در حال یادگیری این زبان هستند. سوئیفت بهترین‌های C و Objective-C را در خود جمع کرده، و به توسعه‌دهنده امکان خلق برنامه‌هایی حرفه‌یی را می‌دهد. اگر شما می خواهید در حوزه توسعه IOS فعالیت کنید، باید Swift را به عنوان یک زبان حرفه ای با موقعیت های شغلی با درآمد بالا به حساب بیاورید. Swift یک زبان برنامه نویسی نسبتا جدیدی است که در سال 2014 عرضه و تا به امروز(سال 2021 ) مورد استفاده قرار گرفته است. این زبان گزینه ای جدید برای اپل می باشد که در توسعه برنامه های بومی IOS و Mac-OS از آن استفاده می کند. یادگیری‌ Swift ساده است و امنیت بالایی دارد.

برنامه نویسی سوئیفت

برنامه نویسی سوئیفت

این زبان نه تنها توانسته است جایگزین بهتری برای Objective-C فراهم کند، بلکه برای بسیاری از چالش هایی که برنامه نویسان در سالهای آینده با آنها مواجه خواهند بود هم مناسب می باشد. علاوه بر این ها Swift یک زبان استاتیک است و ویرایشگری با نام XCode دارد که خطاهای شما را بررسی می کند و به شما نمایش می دهد، بنابراین با کمک این ویرایشگر خطاهای شما ساده تر پیدا می شوند. به عنوان یک نتیجه گیری می توان گفت اگر می خواهید برنامه هایی برای محصولات Apple بسازید و یا به راه های جدید برای کدنویسی سرور علاقه دارید، یادگیری این زبان به شما توصیه می شود.

12 – برنامه نویسی اندروید

هنگامی که صحبت از برنامه نویسی اندروید می‌شود، اولین و محبوب‌ترین گزینه جاوا است. جاوا زبان رسمی برنامه نویسی اندروید است و این یعنی بیشترین پشتیبانی گوگل از این زبان خواهد بود. بیشتر اپلیکیشن‌های اندروید که در حال حاضر در گوگل پلی حضور دارند، با استفاده از زبان جاوا نوشته شده‌اند. برای کسانی که می خواهند برنامه نویسی اندروید را به طور کامل تجربه کنند، جاوا یکی از بهترین زبان های برنامه نویسی برای شروع است. و کسانی که از کدهای پیچیده بیزار هستند، می‌توانند آموزش‌های بیشتری را دنبال کنند. اگر شما یک توسعه دهنده اندروید مبتدی هستید و می‌خواهید برنامه نویسی اندروید را تجربه کنید و یا فقط می‌خواهید به خاطر یادگیری شروع کنید، توصیه می‌کنم با زبان ساده‌تری کار خود را آغاز کنید و بعد از آنکه مقداری یاد گرفتید و تجربه کسب کردید سپس به سراغ جاوا بروید.

همچنین در گزینه شماره 1 لیست، به زبان برنامه نویسی کاتلین اشاره کردیم، که جایگزین مناسب برای برنامه نویسی اندروید با جاوا هست، و نسبت به جاوا بسیار ساده تر هست.

13- برنامه نویسی اسکالا

اسکالا یک زبان ماشین مجازی جاوا همه منظوره و ایمن است که بهترین زبان های برنامه نویسی oop و کاربردی را در یک زبان خاص با کیفیت ترکیب می کند. اسکالا برای کاهش و حذف اشکالات در برنامه های بزرگ و پیچیده ایده آل است. هم از برنامه نویسی شی گرا و هم از برنامه نویسی کاربردی پشتیبانی می کند. برنامه نویسان می توانند از Scala برای هر کاری که معمولاً از جاوا استفاده می کنند استفاده کنند. اسکالا زبان پیچیده ای است، اما این پیچیدگی به آن انعطاف پذیری زیادی می دهد. شرکت هایی که از اسکالا استفاده می کنند عبارتند از نتفلیکس، توییتر و نیویورک تایمز. توسعه دهندگان اسکالا به در سال 2022 طور متوسط ​​سالانه 127005 دلار درآمد دارند.

 

انتخاب زبان برنامه نویسی مناسب

با وجود تمام زبان های برنامه نویسی که در مقاله آموزش برنامه نویسی برای صفر کیلومترها ذکر شد در انتخاب آنها خیلی وسواس نداشته باشید. با اینکه تفاوت هایی وجود دارد ولی این تفاوت ها برای اکثر افراد اهمیت چندانی ندارند به ویژه با در نظر گرفتن این نکته که سرعت کامپیوترها هر سال بیشتر و بیشتر می شود. درسته که هر زبان مزایا و معایب خودش رو داره و حتی بعضی از زبان های برنامه نویسی از بقیه سرعت بیشتری دارند اما مساله مهم این است که با زبان های کندتر هم می توان برنامه های خوبی نوشت. اگر برنامه نویس باتجربه ای باشید می توانید روی افزایش کارایی برنامه تان کار کنید اما اگر تازه برنامه نویسی را شروع کرده اید بهتر است ابتدا روی یادگیری جنبه های مختلف تمرکز کنید. تا زمانی که برنامه ای نوشته نشده باشد مهم نیست یک زبان برنامه نویسی چقدر سریع یا کند است.استفاده از ابزار درست برای نوشتن یک برنامه نیز اهیمت زیادی دارد. برای مثال برای توسعه یک سیستم عامل بهتر است از زبان اسمبلی استفاده شود چون سطح بسیار پایینی دارد اما استفاده از این زبان برای نرم افزارهای عادی توصیه نمی شود. زبان های دیگری نیز برای توسعه وب طراحی شده اند.

انتخاب زبان برنامه نویسی مناسب

انتخاب زبان برنامه نویسی مناسب

دوستان عزیز بعنوان نتیجه نهایی، هز زبان برنامه نویسی برای هدف و کار خاصی طراحی شده، شما باید مطابق با هدفی که دارید و یا و حتی بازار کار، زبان برنامه نویسی مناسب با هدف خودتون رو انتخاب کنید.

متاسفانه برخی از افراد هم بخاطر منافع شخصی خودشون با مشاوره غلط به کاربران باعث می شوند که یک کاربر مبتدی از همان ابتدا راه پیش روی خود را اشتباه طی کند. پس قبل از هرچیزی سعی کنید از فرد کاملا باتجربه ای مشاوره بگیرید.

 

روش های یادگیری برنامه نویسی

روش های یادگیری برنامه نویسی

شاید از هر کسی که اکنون برنامه نویس است بپرسید با چه روشی توانسته برنامه نویس را یاد بگیرد به شما جواب های متفاوتی بدهند. بعضی ها بر روی کتاب تاکید دارند، عده ای هم رفتن به کلاس ها را به دلیل پروژه محور بودن پیشنهاد میدهد تعداد خیلی زیادی از افراد هم اینترنت را بهترین استاد می دانند چون اعتقاد دارند هرچیزی درآن یافت می شود. واقعیت این است که انتخاب روش های برنامه نویسی بستگی به شخصیت خود فرد هم دارد که کدام روش را انتخاب کند.

اما از بهترین و محبوب ترین روش های یادگیری در دنیای امروزی، استفاده از فیلم و پکیج های آموزشی شرکت های معتبر است که شانس موفقیت افراد رو هم چند برابر می کند. یادگیری از طریق فیلم های آموزش تمام ویژگی های خوب روش های قبلی را بصورت یکجا دارد:

  • منسجم است
  • بهترین اساتید جهان متدریس می کنند
  • قیمت مقرون به صرفه دارد
  • پروژه محور هستند
  • وقت کمتری از شما می گیرد.

شما می توانید در مجموعه آموزش برنامه نویسی سورس باران فیلم های آموزشی، دوره های آنلاین و حتی کتاب های آموزشی از سطح مقدماتی تا پیشرفته و بصورت کاملا پروژه محور را بصورت یکجا داشته باشید. 98درصد این دوره های بصورت رایگان ارائه شده و بدون پرداخت هیچ هزینه ای می توانید مشاهده و دانلود نمایید. و در صورت نیاز به هرگونه مشاوره قبل از شروع کار و یا در حین یادگیری می توانید بصورت 24 ساعته با بخش پشتیبانی در ارتباط باشید.

آموزش برنامه نویسی از طریق کتاب های آموزشی

کتاب ها قطعا یکی از بهترین منابع برای یادگیری هستند اما برای یادگیری برنامه نویسی چطور؟ طرفداران این روش معتقدند که کتاب ها منسجم ترین منبع برای یادگیری هستند و هر کتاب حاصل تلاش چندین ساله یک نویسنده است بطوری که نویسنده تک تک بخش های کتابش را با وسواس انتخاب و نوشته است. همین طور کتاب ها به عنوان کاملترین منابع یادگیری هستند و تمامی موارد رو در برمیگیرند. اما مخالفان این روش یادگیری، بر این باورند که یادگیری، آن هم یادگیری برنامه نویسی از روی کتاب بسیار خسته کننده و دشوار خواهد بود و خواندن کتاب برای یادگیری برنامه نویسی لذت بخش نیست. دلیل دیگرشان اینه که برنامه نویس باید با مفاهیم و کدها درگیر بشه و در عمل باید آنها را یاد بگیرد.

ما هم معتقدیم که یادگیری برنامه نویسی از روی کتاب برای تازه کارها بسیار خسته کننده و گیج کننده خواهد بود؛ چون کتاب ها تمامی مفاهیم را در برمیگرد. از طرفی برای یادگیری برنامه نویسی، نیاز نیست همه چیز رو حفظ کنیم و یا بلد باشینم. در انجام پروژه های مختلف دانشمون رو کم کم تکمیل می کنیم. این روش رو حداقل برای شروع یادگیری برنامه نویسی پیشنهاد نمیدیم. ولی کتاب های برنامه نویسی به عنوان یک مرجع خوب می تونند در مواقع ضروری همیشه بهتون کمک کنند.

آموزش برنامه نویسی از طریق جستجو در اینترنت و گوگل

بعضی ها اینترنت و گوگل رو بهترین استاد میدونند، چون معتقدند هرچیزی در گوگل پیدا میشه. شاید خیلی از برنامه نویس های حال حاضر هم از همین طریق برنامه نویس شده باشند. طرفداران این روش، یادگیری برنامه نویسی از طریق اینترنت رو خیلی شیرین میدونند چون براحتی میتونند در اینترنت بگردند و مطالب آموزشی زیادی رو پیدا کنند. همچنین چون هر روز به تعداد این مطالب در اینترنت اضافه میشه، اینترنت رو یک منبع غنی برای یادگیری میدونند. اما در مقابل مخالفان این روش، دقیقا علت اصلی مخالفتشان وجود همین اطلاعات فراوان است. اونها میگند اینترنت شامل انبوهی از اطلاعات هست که میتونه فرد یاد گیرنده رو سردرگم کنه. با هربار جستجو در اینترنت، کلی اطلاعات غیر منسجم برای آموزش برنامه نویسی به شما پیشنهاد میشه که علاوه بر سردرگمی میتونه شما رو به بیراهه نیز ببره چون هر کسی میتوانه این اطلاعات رو تولید کرده باشه و معتبر نباشند.

در این خصوص ماهم باور داریم که وجود اطلاعات فراوان گاهی میتونه شما رو سردرگم کنه و شما رو به دلیل بردن به بیراهه از ادامه یادگیری برنامه نویسی زده کنه اما همیشه اینترنت به عنوان یک استاد راهنما خوب در مواقعی که به چالش بر میخورید میتونه شما رو در فرآیند یادگیری برنامه نویسی یاری کنه.

آموزش برنامه نویسی از طریق کارآموزی در تیم های برنامه نویسی

خیلی ها معتقدند که بهترین روش برای یادگیری برنامه نویسی کار روی یک پروژه واقعی است؛ که با توجه به ویژگی های پروژه واقعی، در طول انجام مراحل پروژه و برطرف کردن خطاها میتونید به راحتی برنامه نویسی رو یاد بگیرید. یکی از بهترین گزینه ها برای این راه رو هم کارآموزی در تیم های برنامه نویسی میدونند.

که البته برای کارآموزی شما باید خودتون برنامه نویسی رو تا حدودی مسلط شده باشید و بعد اقدام کنید بعنوان کارآموز مشغول بشید.

بعضی تیم های برنامه جوون مثل استارت اپ ها و شرکت های نوپا و همچنین تیم های دانشجویی، افرادی رو به عنوان کارآموز برای تامین نیروی کار اولیه میخواهند. طرفداران این روش می گویند که کار در کنار افراد با تجربه و در پروژه واقعی خیلی میتونه به پیشرفت شما کمک کنه و این نوع یادگیری با تمام روش های یادگیری برنامه نویسی دیگه متفاوت است. اما مخالفان این روش روی این نکته تاکید دارند که تیم های برنامه نویسی بیشترین تلاششون برای رسیدن به اهدافشون و سودآفرینی است و کمتر به مسائل آموزش کارآموزان بها میدهند و در بسیاری از موارد ممکن است بی محلی ها و عدم جواب به کنجکاوی های کارآموز توسط اعضای تیم موجب دلسردی و رها کردن یادگیری برنامه نویسی کارآموز شود.

پیدا کردن یک تیم برنامه نویسی خوب که شما را به عنوان یک کارآموز بپذیره و برای آموزش شما وقت بگذاره مشکل است و بی اعتنایی اعضای تیم رو نیز میتونه به همراه داشته باشه. اما یادگیری در محیط پروژه واقعی واقعا ارزشمند است.

آموزش برنامه نویسی از طریق کلاس های برنامه نویسی حضوری

بعضی ها هم رفتن به کلاس های برنامه نویسی رو به دلیل وجود استاد بصورت حضوری و پروژه محور بودن، برای یادگیری برنامه نویسی پیشنهاد میدهند و چون معتقدند بهترین روش برای یادگیری برنامه نویسی تمرین و انجام پروژه هست، روی این روش خیلی تاکید میکنند. اما مخالفان این روش یادگیری رو استاد محور و متکی به دانش استاد میدونند. اونها می گویند که میزان یادگیری دانشجو بسیار بسته به نحوه تدریس و دانش استاد داره. همچنین در بسیاری از موارد ممکنه خیلی از مطالب مهم به دلیل محدودیت این نوع کلاس ها بیان نشه و یا فراموش بشه و در آخر هزینه این روش یادگیری نسبت به روش های دیگر کمی گران است.

وجود یک استاد راهنمای حضوری که تجربه برنامه نویسی خوبی داشته باشه خیلی میتونه به شما کمک کنه تا راحتر برنامه نویسی رو یاد بگیرید اما باز همه چی در این روش برمیگرده به دانش و نحوه بیان استادتون.

آموزش برنامه نویسی از طریق پکیج و فیلم های آموزشی

دیدن فیلم های آموزشی شرکت های معتبر هم روشی که است که بعضی ها پیشنهاد میدهد. فیلم هایی که توسط برترین موسسات آموزشی دنیا مثل لیندا، یودمی و … تولید می شوند و معمولا شامل یک دوره کامل یعنی از معرفی و نحوه نصب ابزارها تا کدنویسی و انجام یک پروژه کامل و… میشه. این فیلم های آموزشی معمولا بصورت فلیم های کوتاه چند دقیقه ای هستند که مدرس ها مطالب اصلی رو به زبان ساده و صمیمی آموزش می دهند. این روش یادگیری برنامه نویسی کمتر مخالفی داره چون همه معتقند یادگیری از طریق دیدن فیلم های کوتاه بسیار موثر و لذت بخش خواهد بود اما ممکن است به عنوان یک کاربر ایرانی فیلم های این شرکت ها رو خوب متوجه نشوید.

یادگیری برنامه نویسی از طریق دیدن ویدئوهای آموزشی، تمام ویژگی های خوب روش های قبلی رو باهم داره: منسجم هست و یک دوره کامل رو شامل میشه، بهترین اساتید جهان اونها رو آموزش دادند، قیمتشون کاملا معقوله و پروژه محور هستند.

بر خلاف کلاس حضوری، در هر زمانی میتونید این دوره رو بگذورنید و یا مهمتر اینکه قبل از خرید دوره میتونید دمو و سرفصل دوره رو مشاهده کنید. در صورتی که دمو دوره مورد تاییدتون بود ثبت نام کنید.

 

منابع فارسی و رایگان آموزش برنامه نویسی

آموزش برنامه نویسی سورس باران

منابع زیادی در اینترنت وجود داره که معمولا مفید واقع شدن ولی در این بخش از مقاله آموزش برنامه نویسی برای صفر کیلومترها به معرفی دو منبع آموزشی که هر دو توسط تیم ما ارائه میشه می پردازیم.

ما فعالیتمون رو از سال 89 شروع کردیم و خوشحالیم که و بسایتمون 98 درصد از مطالبش رو بطور رایگان با سطح و کیفیت بالا ارائه داده و فقط 2 درصد فروشی بوده. از هر زبان برنامه نویسی که آموزشی بخواید مطمئن باشید که پیدا می کنید، فقط کافیه توجه داشته باشید که اصلی ترین بخش وب سایت قسمت دسته بندی در سایدبار سمت راست هست، که اونجا میتونید موضوعات مختلف رو انتخاب و تمامی مطالب زیر مجموعه ش رو مشاهده و دانلود نمایید.

بطور کلی از 3 بخش اصلی میتونید مطالب مورد نظرتون رو پیدا کنید :

  1. بخش دسته بندی وب سایت در سایدبار سمت راست (مهمترین بخش)
  2. بخش جستجو وب سایت در بالای سایت
  3. بخش مطالب مرتبط در انتهای هر پست

مباحث رایگان آموزش برنامه نویسی سورس باران

  1. فروشگاه محصولات برنامه نویسی
  2. آموزش الگوریتم و فلوچارت
  3. آموزش برنامه نویسی اندروید
  4. آموزش برنامه نویسی آی او اس
  5. آموزش برنامه نویسی سی پلاس پلاس
  6. آموزش برنامه نویسی پایتون
  7. آموزش برنامه نویسی اسمبلی
  8. آموزش برنامه نویسی سی شارپ
  9. آموزش برنامه نویسی جاوا
  10. آموزش برنامه نویسی EntityFramework
  11. آموزش برنامه نویسی SQL Server
  12. آموزش برنامه نویسی MySql
  13. آموزش برنامه نویسی Oracel
  14. آموزش برنامه نویسی Html
  15. آموزش برنامه نویسی CSS
  16. آموزش برنامه نویسی ASP.NET & ASP.NET MVC
  17. آموزش برنامه نویسی PHP
  18. آموزش برنامه نویسی جاوا اسکریپت
  19. آموزش برنامه نویسی جی کوئری
  20. آموزش برنامه نویسی بوت استرپ
  21. آموزش برنامه نویسی Ajax
  22. آموزش لاراول
  23. آموزش وردپرس
  24. آموزش جوملا
  25. آموزش Codigniter
  26. آموزش سئو
  27. آموزش ادوبی فلش
  28. آموزش فتوشاپ
  29. لیست کتاب های آموزشی
  30. لیست پروژه های برنامه نویسی
  31. لیست نرم افزار و ابزارهای برنامه نویسی
  32. فروشگاه و محصولات برنامه نویسی

نکته : دسته بندی های معرفی شده فقط بخشی کمی از کل دسته بندی موضوعات آموزشی سورس باران بوده، جهت مشاهده تمامی موضوعات حتما دسته بندی وب سایت رو چک بفرمایید.

 

منابع انگلیسی آموزش برنامه نویسی

1- سایت TIOBE و لیست بهترین زبان‌های برنامه‌نویسی

لینک وب سایت TIOBE

سایت TIOBE خط‌کش محبوبیت دنیای برنامه‌ نویسی است. TIOBE درباره بهترین زبان برنامه‌ نویسی یا زبان‌هایی که در بالای لیست پرشمارترین خطوط کدنویسی در دنیا قرار دارند، نیست. این سایت شاخص‌ های باکیفیتی دارد و هرماه نتایج آن بروزرسانی می‌شود.

شاخص‌ های رتبه‌ بندی در این سایت بر اساس تعاریف زیر است:

  • تعداد مهندسان خبره و ماهر در سراسر جهان
  • دوره‌های آموزشی زبان برنامه‌نویسی
  • فروشندگان ثالث
  • موتورهای جستجو

گستردگی همکاری سایت جستجو مانند گوگل، بینگ، یاهو، ویکی‌پدیا، آمازون، یوتیوب و بایو اعتبار خاصی به این گزارش‌ها می‌دهد.

2- سایت GitHub و لیست بهترین زبان‌های برنامه‌ نویسی

لینک وب سایت GitHub

GitHub باشگاه مبتنی بر وب برای توسعه پروژه‌های رایگان و تجاری است. با استفاده از سیستم کنترل گیت‌هاب برنامه‌نویسان از سراسر جهان می‌توانند باهم در ارتباط باشند و در مدیریت پروژه‌ها و توسعه آن‌ها مشارکت داشته باشند.

ایجاد وضعیت آنلاین و رصد روند تغییرات کدها در یک پروژه، به تیم برنامه‌نویس پروژه، قدرت هماهنگی و مدیریت بیشتری را می‌دهد، این همان مزیت گیت‌هاب است. مزیتی که باعث شده تا ۲۴ میلیون کاربر در ۶۷ میلیون مخزن با وسعت ۳۳۷ زبان برنامه‌نویسی در گیت‌هاب مشغول فعالیت باشند. این مجموعه عظیم گیت‌هاب را علاقه‌مند به ساخت گزارشی سالیانه به نام octoverse کرده است که موضوع آن محبوب‌ترین‌های زبان‌های برنامه‌نویسی است.

3- سایت Indeed و لیست بهترین زبان‌های برنامه‌نویسی

لینک وب سایت Indeed

محور فعالیت سایت Indeed استخدام و کاریابی است. این سایت در سال ۲۰۱۴ وارد عرصه کاریابی اینترنتی شد و هم‌اکنون در ۲۸ زبان و در بیش از ۶۰ کشور مشغول به فعالیت است. تعداد بازدیدکنندگان از این سایت در ماه به ۲۰۰ میلیون نفر می‌رسد و هرروز میلیون‌ها نفر در آن به جستجوی فرصت‌های شغلی و مطالعه روزمه افراد می‌پردازند.

4- سایت StackOverflow و لیست بهترین زبان‌های برنامه‌نویسی

لینک وب سایت Indeed

StackOverflow برای ایرانیان عزیز و به‌ صورت خاص برای جامعه برنامه‌ نویسی آن آشنا است. به‌جرات می‌توان گفت این سایت یک دایه مهربان برای توسعه‌دهندگان مبتدی است. در آن بیش از میلیون‌ها سؤال در رشته‌های مختلف برنامه‌نویسی مطرح‌شده که توسط دیگر برنامه‌نویسان برای آن‌ها، راه‌حل‌هایی مناسب و آموزنده بیان‌شده است. این سایت در ماه پذیرای بیش از ۵۰ میلیون کاربر است و شما باکمی مشغولیت در آن احساس غربت نخواهید کرد.

5- سایت w3schools و بهترین منابع طراحی وب

لینک وب سایت w3school

یکی از بهترین و کاملترین منابع آموزشی در زمینه برنامه نویسی می باشد که منابع مورد نیاز اکثر اساتید دانشگاه ها و آموزشگاه ها از این وب سایت گرفته می شود.

6- وب سایت tutorialspoint

این مورد رو باید بگم که آنچه خوبان همه دارند وب سایت Tutorialspoint یکجا دارد. منبع فوق العاده و غنی از مطالب آموزش برنامه نویسی که میتونه کمک زیادی بهتون کنه.

 

پیشنهاد ویژه برای شروع برنامه نویسی

مشاهد توضیحات کامل + خرید پکیج

 

برنامه نویسی و فناوری جذاب بلاک چین

بلاک چین به زودی تمامی صنایع را متحول خواهد کرد. این فناوری نوظهور دنیای دیجیتال، در بسیاری از صنایع کاربرد دارد و دیری نخواهد گذشت که تمامی صنایع بر مدار بلاک چین خواهند چرخید. اما بلاک چین چگونه ایجاد شده است و چه زبانهایی برای برنامه‌ نویسی و توسعه آن به کار رفته است؟

برنامه نویسی و فناوری جذاب بلاک چین

برنامه نویسی و فناوری جذاب بلاک چین

در زیر لیست برخی زبان های برنامه نویسی که در حوزه بلاک چین استفاده می شوند را مشاهده می کنید :

  • زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس
  • زبان برنامه نویسی جاوا
  • زبان برنامه نویسی سی شارپ
  • زبان برنامه نویسی اسکالا
  • زبان برنامه نویسی کاتلین
  • زبان برنامه نویسی گو
  • زبان برنامه نویسی پایتون
  • زبان برنامه نویسی سالیدیتی
  • زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت
  • زبان برنامه نویسی سیمپلیسیتی

جالب است بدانید که یکی از تخصص‌هایی که بازار کار امروز به شدت به آن نیاز دارد، برنامه‌ نویسی بلاکچین می‌ باشد. در واقع هر کسب و کاری که در رابطه با بلاکچین فعالیت می‌کند، به شدت دچار فقدان متخصص در این حوزه است و می‌توان گفت که بازار کار کسانی که در این عرصه فعالیت دارند، بسیار پررونق است. اگر شما هم جزو علاقمندان به این تخصص هستید، پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید تا به شما بگوییم که چگونه می‌توانید تبدیل به یک برنامه‌ نویس بلاکچین شوید؟

بلاک چین دو ویژگی اصلی و همچنین دو مزیت‌ بزرگ دارد که وجه تمایز آن با یک پایگاه داده سنتی محسوب می‌شود:

  • غیرمتمرکز بودن
  • اتصال زنجیره‌ای بلوک‌ها

غیرمتمرکز بودن یعنی اینکه اطلاعات در شبکه‌ای متشکل از صدها یا هزاران کامپیوتر توزیع می‌شوند. هر یک از این کامپیوترها یک اعتبار سنج محسوب می‌شوند که به آن‌ها نود می‌گویند. این نودها با تأیید اعتبار هر تراکنش، سلامت و امنیت بلاکچین را تضمین می‌کنند و از طرفی در صورتیکه یک یا چند نود از کار بیفتند، صدمه خاصی به شبکه وارد نمی‌شود. به علت تعدد اعتبار سنجان و مهر تاریخی که بر روی اطلاعات ذخیره‌ سازی شده می‌خورد، تمامی اطلاعات قابل ردیابی و غیرقابل تغییر است.

در بلاک چین امکان ذخیره اطلاعات جدید وجود دارد، ولی تغییر یا حذف اطلاعات قبلی غیرممکن است. بنابراین بلاکچین می‌تواند درجه‌ای از دقت و شفافیت را وارد صنایع کند که پیش از این بی‌سابقه بوده است. این درحالیست که پایگاه داده به علت متمرکز بودن آن، بسیار آسیب‌پذیر است و در صورت حمله سایبری به کلی از کار می‌افتد. در پایگاه داده سنتی، اطلاعات در کنترل یک مجموعه خاص قرار دارد و قابل تغییر و حذف است.

وظایف برنامه‌ نویس بلاک چین

وظیفه اصلی یک برنامه نویسی بلاک چین، توسعه و اجرای بلاک چین دیجیتالی، به منظور ارائه راه‌حل به مجموعه‌ هایی با داده مهارت بالا یا فناوری می‌باشد. لازم به ذکر است که وظایف این افراد، تنها به توسعه نرم‌افزار ختم نمی‌شود، بلکه آن‌ ها باید بتوانند نیازهای شرکت را نیز آنالیز کرده و کارهای مربوط به فناوری‌ های منبع باز و فناوری‌ های نوین را انجام دهند. یک متخصص بلاک چین مسئولیت دارد تا به توسعه فرآیند های تنظیم زیرساخت بپردازد و علاوه بر این، دارایی‌ ها و شتاب دهنده‌ ها را نیز گسترش دهد. از دیگر وظایف این افراد، کار کردن بر روی سیستم عامل‌های موجود مانند Ethereum و Hyperledger می‌باشد. به طور خلاصه، سایر وظایف مهندسین بلاکچین موارد زیر هستند:

  • آزمایش و پیدا کردن عیوب پروژه‌ ها
  • سنجش برنامه‌ های بلاک چین
  • بررسی درمورد کیفیت بالای موارد موردنیاز یک پروژه
  • توسعه برنامه‌ های مهم و کارآمد با بهره‌گیری از فناوری بلاک چین
  • ایجاد سیستم یا برنامه به وسیله فناوری نوظهور بلاک چین

یک برنامه‌ نویس بلاک چین به چه مهارت‌ نیاز دارد؟

اگر می‌خواهید به عنوان یک مهندس بلاک چین در بازار کار فعالیت کنید، لازم است مهارت‌ های مشخصی را درون خود تقویت نمایید. در ادامه به طور خلاصه به معرفی این توانمندی‌ ها خواهیم پرداخت :

  • تسلط کامل به یک زبان‌ برنامه‌ نویسی مربوطه به بلاک چین که در بالا ذکر شد
  • سابقه کار در زمینه توسعه برنامه
  • آشنایی با حوزه رمزنگاری
  • توانایی نوشتن کدهای چندسر
  • شناخت شبکه‌های نظیر به نظیر
  • تسلط بر الگوریتم‌های استاندارد و علم ساختار داده

5 زبان محبوب و برتر برنامه نویسی بلاک چین

تعدادی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی که برای توسعه بلاک چین استفاده می شوند عبارتند از زبان سی پلاس پلاس (++C)، سالیدیتی (Solidity)، پایتون (Python)، سیمپلیسیتی (Simplicity) و جاوا (Java). زبان سالیدیتی تنها زبان برنامه نویسی جدیدی است که برای نوشتن قراردادهای هوشمند مبتنی بر اتریوم طراحی شده است. زبان های دیگر، زبان‌های برنامه نویسی رایج و محبوب هستند. پلتفرم‌های بلاکچین زیادی با استفاده از این زبان‌ها برنامه‌ نویسی شده‌اند و هریک ویژگی‌ها، مزایا و معایب خاص خود را دارند.

1- برنامه نویسی بلاک چین با زبان سالیدیتی (Solidity)

سالیدیتی (Solidity) یک زبان برنامه نویسی جدید است که برای برنامه‌نویسی قراردادهای هوشمندی ایجاد شده است که روی ماشین مجازی اتریوم (EVM) اجرا می‌شوند. این زبان برنامه نویسی مختص بلاکچین ایجاد شده و به همین علت، تنها بلاک چین توسعه یافته و پشتیبانی شده توسط Solidity، اتریوم و پروژه‌های انشعاب گرفته از آن است.

سالیدیتی برای حل بسیاری از مشکلاتی که توسعه دهندگان بلاک چین با آن مواجه هستند، مناسب است. اگر می‌خواهید به طور خاص بر روی توسعه بلاک چین تمرکز کنید، یک زبان عالی برای یادگیری است.

2- برنامه نویسی بلاک چین با زبان پایتون (Python)

اگر شما برنامه نویس و توسعه‌دهنده بلاکچین با استفاده از زبان پایتون (Python) هستید، حتماً تاکنون دریافته‌اید که پایتون به سرعت در حال تبدیل شدن به محبوب‌ترین زبان برنامه نویسی در جهان است. پایتون دومین زبان برنامه نویسی محبوب در جهان برنامه‌ نویسان است. با اینحال، یکی از اصلی‌ترین معایب پایتون این است که یک زبان تفسیری بوده و بنابراین ممکن است مشکلاتی را برای عملیات رمزنگاری پیچیده در بلاک چین ایجاد کند.

حتما بخوانید : آموزش برنامه نویسی بلاک چین با پایتون

در مقابل یکی از بارزترین مزایای پایتون این است که توسعه دهندگان می توانند ایده های خود را به سرعت با یک کد نویسی طولانی مدلسازی کنند. پایتون همچنین دارای یک پشتیبانی با منابع بزرگ و متن باز است که آن را برای بلاک چین ایده آل می کند. اگر به مشکلی در مسیر توسعه بلاک چین برخوردید، می‌توانید در اینترنت به منابع بی‌شماری از قبیل کتابخانه‌های پایتون، پلاگین‌ها و … دسترسی پیدا کنید.

3- برنامه نویسی بلاک چین با زبان سی پلاس پلاس (++C)

سی پلاس پلاس (++C) در میان برنامه‌ نویسان بسیار و محبوب بوده و رتبه چهارم را در لیست زبان‌های پرطرفدار برنامه‌ نویسی دارد. به همین علت است که بیش از هر زبان دیگری پروژه‌ های بلاک چین در ++C توسعه یافته اند. اولین بلاک چین به زبان ++C نوشته شد و پلتفرم های دیگر نیز با استفاده از این زبان، پروژه‌ های خود را توسعه داده‌اند. به عنوان مثال پروژه‌هایی از قبیل:

  • بیت کوین
  • ریپل
  • لایت کوین
  • مونرو
  • استلار
  • ایاس
  • کوانتوم

4- برنامه نویسی بلاک چین با زبان سیمپلیسیتی (Simplicity)

اگر به دنبال یک زبان سطح بالا برای توسعه بلاکچین هستید، ما به شما زبان برنامه نویسی سیمپلیسیتی (Simplicity) را معرفی می‌کنیم. سیمپلیسیتی یکی از بهترین زبان‌های برنامه نویسی برای کد نویسی قراردادهای هوشمند بوده که مخصوص برنامه نویسان حرفه‌ای و توسعه‌دهندگان متن باز است. باید گفت این زبان اساساً برای قراردادهای هوشمند ایجاد شده است.

تمرکز Simplicity بیشتر بر روی کاهش درک پیچیده و سطح پایین اسکریپت بیت کوین است. این زبان برنامه‌نویسی، ظرفیت کاری توسعه دهندگان را افزایش می‌دهد و با افزایش سرعت توسعه، موجب صرفه‌جویی در وقت و هزینه می‌شود. همچنین سیمپلیسیتی با پلتفرم Elements، پلتفرمی منبع باز و بلاک چینی با قابلیت‌ ایجاد زنجیره جانبی نیز سازگار است. بنابراین توسعه دهندگان زنجیره‌های جانبی در پلتفرم المنتز نیز می‌توانند از بسیاری از توابع و ویژگی‌های زبان برنامه نویسی سیمپلیسیتی بهره‌مند شوند.

5- برنامه نویسی بلاک چین با جاوا (Java)

جاوا (Java) از ابتدا، در زمینه کارکرد و محبوبیت رقابت تنگاتنگی با ++C داشته است. جاوا دارای یک رابط برنامه‌ نویسی کاربردی (API) است که شامل کلاس‌های جاوا، بسته‌ها، اینترفیس‌ها و غیره می‌شود. این رابط برنامه‌ نویسی برای ساخت برنامه‌ ها بدون نیاز به توجه به پیاده‌ سازی‌ های داخلی آنها مفید است.

یکی دیگر از ویژگی‌های جاوا که بسیار در بلاک چین مورد استقبال قرار گرفته، قابلیت انتقال و سازگاری آن است. به لطف قابلیت WORA، می‌توان با یکبار برنامه‌ نویسی، برنامه‌ های جاوا را بر روی پلتفرم‌های مختلف پورت کرد. این برنامه‌ ها به معماری خاص سیستم وابسته نیستند؛ زیرا برای اجرا از ماشین مجازی جاوا (JVM) استفاده می‌کنند. این قابلیت سازگاری، در کنار سایر ویژگی‌های محبوب جاوا، آن را تبدیل به گزینه مناسبی برای برنامه‌ نویسی در حوزه بلاک چین می‌کند.

 

مطالب مرتبط با برنامه نویسی

  1. شروع برنامه نویسی با ساده ترین راه کارها
  2. هشت تکنیک ساده و طلایی برای استادشدن در برنامه نویسی
  3. زبان برنامه نویسی سی و سی پلاس پلاس
  4. معرفی زبان برنامه نویسی پایتون
  5. Ruby چیست؟ بررسی زبان برنامه نویسی روبی
  6. زبان برنامه نویسی PHP چیست؟
  7. زبان برنامه نویسی Lua چیست؟
  8. کاتلین (Kotlin) چیست؟ توضیح زبان برنامه نویسی کاتلین
  9. Ada چیست؟ معرفی زبان برنامه نویسی Ada
  10. زبان برنامه نویسی COBOL چیست؟ شرح کامل COBOL
  11. معرفی زبان برنامه نویسی Cython
  12. زبان برنامه نویسی Elixir چیست؟ معرفی کامل Elixir (الیکسیر)
  13. کاملترین معرفی زبان برنامه نویسی Groovy
  14. زبان برنامه نویسی Rust چیست؟ کاملترین معرفی زبان برنامه نویسی Rust
  15. زبان برنامه نویسی Scala چیست؟ معرفی،ویژگی ها و کاربرد Scala
  16. معرفی زبان برنامه نویسی Haskell
  17. معرفی زبان برنامه نویسی Lisp (لیسپ)
  18. معرفی زبان برنامه نویسی Prolog
  19. کاملترین معرفی زبان برنامه نویسی جاوا
  20. معرفی کامل زبان برنامه نویسی Perl و نمونه کد Perl
  21. WinJS چیست؟ معرفی کتابخانه WinJS
  22. SignalR چیست؟
  23. Orchard چیست؟
  24. انگولار جی اس چیست؟ معرفی کامل فریم ورک متن باز Angular JS
  25. معرفی زبان اسکریپتی Sass
  26. ExpressJS چیست؟ همه چیز راجب ExpressJS
  27. فلاتر چیست؟ همه چیز راجب به برنامه نویسی فلاتر در سال 2020
  28. فریم ورک آیونیک چیست؟ (ionic سکو توسعه موبایل)
  29. 7 نکته برای نوشتن کدهای بهتر و پاکیزه‌تر در برنامه نویسی
  30. معرفی 9 زبان‌ برنامه‌ نویسی قدرتمند برای پروژه‌های هوش مصنوعی
  31. برنامه نویسی کلوژر (clojure) چیست؟
  32. 7 نکته برای نوشتن کدهای بهتر و پاکیزه‌تر در برنامه نویسی
  33. فریم ورک Meteor چیست؟
  34. برنامه نویسی کراس پلتفرم چیست؟ معرفی بهترین فریم ورک ها
  35. نکات مهم در یادگیری برنامه نویسی پایتون برای تازه کارها
  36. زبان برنامه نویسی DART چیست؟
  37. بهترین زبان های برنامه نویسی سال 2021 و 2022
  38. آموزش برنامه نویسی بورس با MQL
  39. بهترین زبان های برنامه نویسی اندروید
  40. 10 کاربرد برنامه نویسی پایتون
  41. چطور توسعه دهنده وب شویم؟

 

4.8/5 - (21 امتیاز)

راستی! برای دریافت مطالب جدید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام سورس باران عضو شوید.

پکیج جامع و حرفه ای آموزش طراحی قالب ریسپانسیو وردپرس به زبان فارسی + پکیج سئو

دسته بندی موضوعات

آخرین محصولات فروشگاه

مشاهده همه

نظرات

  1. اقا من ۱۴ سالمه میخوام برنامه نویسی رو شروع کنم هیچی هم از برنامه نویسی نمیدونم چیکار کنم؟

    • صابر بوستانی
      23 بهمن 1400

      سلام خدمت شما
      پیشنهاد میدم با بخش مشاوره تماس بگیرید

  2. رایا پروژه
    14 دی 1400

    سلام

    بسیار عالی

    ممنون از شما بابت این مقاله

  3. رضا هستم
    19 مهر 1399

    سپاس از ویدیو توضیحات اول

    • صابر بوستانی
      23 مهر 1399

      خواهش می کنم رضا جان

  4. من هیچی دربارع برنامه نویسی نمیدونم ولی میخام ی برنامه بسازم باید چی کنم ؟

    • صابر بوستانی
      25 مرداد 1399

      سلام. پیشنهاد میدم با بخش پشتیبانی و مشاوره تماس بگیرید

  5. سلام خدمت تمام عوامل سایت سورس باران .من میخوام تازه برنامه نویسی رو شروع کنم .کدوم پکیج مناسب تر است.

    • صابر بوستانی
      19 مرداد 1399

      سلام. پیشنهاد میدم ابتدا با پشتیبانی تماس بگیرید

  6. سلام بزرگوار
    هم سایت خوبی دارید و هم مطالب خوبی ارسال میکنید
    بنده هم در زمینه موففیت و محتوای آموزشی فعالیت دارم

  7. علی امیری
    15 فروردین 1399

    با سلام، مدرک تحصیلی دیپلم دارم چند سال هم هست که ترک تحصیل کردم،اما علاقه زیادی برای یاد گرفتن برنامه نویسی دارم،نا گفته نمونه ک صفر کیلومتر هستم، فعلا هم فقط توی اینترنت دنبال اطلاعات برنامه نویسی میگردم،برای شروع از چ زبانی و چطور شروع کنم؟

    • صابر بوستانی
      19 فروردین 1399

      سلام. برای انتخاب زبان برنامه نویسی مناسب میتونید با بخش پشتیبانی و مشاوره تماس بگیرید

  8. خانه هوشمند رشت
    16 آذر 1398

    سلام. برای کسی که میخواد تازه شروع به یادگیری طراحی و پشتیبانی از سایت کنه چه دوره هایی پیشنهاد میکنید؟ چه مباحثی رو باید یادبگیره/؟

    • صابر بوستانی
      22 آذر 1398

      سلام خدمت شما
      پیشنهاد میدم با پشتیبانی تماس بگیرید تا بهترین دوره ممکن به شما پیشنهاد بشه.

  9. محمد باقر
    25 اردیبهشت 1398

    با سلام.من میخواهم سایت طراحی کنم.برای این کار چه زبانی خوب است و کدام قسمت این ها را آموزش می دهد؟

    • صابر بوستانی
      29 اردیبهشت 1398

      سلام. پیشنهاد می کنم با بخش پشتیبانی تماس بگیرید جهت مشاوره کامل

بازخوردهای خود را برای ما ارسال کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.