شروع برنامه نویسی با ساده ترین راه کارها

شروع برنامه نویسی با ساده ترین راه کارها

در خدمت شما هستیم با مقاله شروع برنامه نویسی با ساده ترین راه کارها از وب سایت آموزش برنامه نویسی سورس باران. به جرات می توان گفت، این سوالات که: برنامه نویسی رو از کجا شروع کنیم؟ چه زبان برنامه نویسی رو انتخاب کنیم؟ کدوم زبان برنامه نویسی بازار کار بهتری داره که یاد بگیریم؟ بیشترین سوالات پرسیده شده توسط افراد مبتدی از مجموعه سورس باران بوده، اگر شما هم مبتدی هستید و نمیدونید از کجا شروع کنید، با ما تا انتها این مقاله همراه باشید…

شروع برنامه نویسی با ساده ترین راه کارها

قبل از هر چیزی اگر میخواید برنامه نویسی رو یاد بگیرید، تبریک میگم!!! چون مطمئنا این شغل هم خیلی لذت بخشه و هم فوق العاده درآمدزا هست. اما برای شروع این کار باید کمی دقت کنید تا در مسیر اشتباه قرار نگیرید. به همین خاطر در مقاله شروع برنامه نویسی با ساده ترین راه کارها سعی داریم که بهترین راه کارها رو به شما پیشنهاد بدیم. خب بدون مقدمه بریم سراغ اصل مطلب که برای شروع برنامه نویسی چیکار کنیم؟؟؟

شما در 3 زمینه زیر میتونید برنامه نویسی رو یاد بگیرید

در شروع برنامه نویسی با ساده ترین راه کارها این 3 مورد خیلی مهمه که به ذهن خودتون بسپارید و برای شروع کار یک مورد رو انتخاب کنید

  • برنامه نویسی دسکتاپ
  • برنامه نویسی موبایل
  • برنامه نویسی وب سایت

قطعا سوال مهمی که اینجا توی ذهنتون بوجود میاد اینه که، کدومش رو انتخاب کنید؟ درسته؟ اگر نظر منو بخواید در زمینه ای شروع به یادگیری برنامه نویسی کنید که 1- بهش علاقه مند هستید، و ذهنتون همیشه درگیرشه و بهش فکر می کنید. 2- درآمدزا و بازار کار خوبی داشته باشه. اگر در انتخاب زبان برنامه نویسی مناسب دچار تردید هستید پیشنهاد میدم حتما از پشتیبانی رایگان و 24 ساعته سورس باران استفاده کنید و همین الان با ما تماس بگیرید.

توضیح برنامه نویسی دسکتاپ

زبان‌های برنامه‌ نویسی‌ تحت دسکتاپ زبان‌هایی هستند که از آن‌‌ها برای تولید نرم‌افزار‌های کاربردی روی سیستم عامل ویندوز، لینوکس، مک و … استفاده می‌شود. مانند نرم‌‌افزارهای اتوماسیون اداری، نرم‌افزارهای چندرسانه‌ای Multi Media، مرورگرها و … از بین انواع زبان‌های برنامه‌ نویسی در این حوزه، متداول‌ ترین آن‌ها که می‌توان نام برد:

  • سی شارپ
  • سی پلاس پلاس
  • پایتون
  • جاوا
  • جاوا اسکریپت

 

توضیح برنامه نویسی موبایل

برنامه‌ نویسی تحت موبایل هم که کاملا مشخص هست، یعنی یادگیری زبان های برنامه نویسی که با استفاده از اون میتونید اپلیکیشن و بازی برای گوشی های اندروید، آیفون و… بسازید.

مهمترین ابزارها و زبان های برنامه نویسی موبایل

  • برنامه نویسی جاوا (ساخت اپلیکیشن اندروید)
  • برنامه نویسی کاتلین (ساخت اپلیکیشن اندروید)
  • برنامه نویسی فلاتر (ساخت اپلیکیشن اندروید و آیفون)
  • برنامه نویسی پایتون (ساخت اپلیکیشن اندروید)
  • برنامه نویسی بیسیک فور اندروید (ساخت اپلیکیشن اندروید)
  • برنامه نویسی بیسیک فور آی او اس (ساخت اپلیکیشن آیفون)
  • برنامه نویسی فون گپ (ساخت اپلیکیشن اندروید)
  • برنامه نویسی سوئیفت (ساخت اپلیکیشن آیفون)
  • برنامه نویسی Objective C (ساخت اپلیکیشن آیفون)
  • برنامه نویسی سی شارپ (ساخت اپلیکیشن اندروید و آیفون)
  • برنامه نویسی PHP
  • برنامه نویسی سی پلاس پلاس
  • برنامه نویسی روبی
  • برنامه نویسی پرل
  • برنامه نویسی راست (Rust)

جاوا

برنامه نویسی جاوا

اولین زبانی که برای آموزش برنامه نویسی اندروید با آن مواجه می شوید جاوا هست. زبان اصلی برنامه نویسی اندروید را زبان جاوا میدانند.
خود سیستم عامل اندروید با استفاده از جاوا نوشته شده است و این یعنی بیشترین پشتیبانی گوگل از این زبان خواهد بود. بیشتر اپلیکیشن‌های اندروید که در حال حاضر در گوگل پلی حضور دارند، با استفاده از زبان جاوا نوشته شده‌اند. این بدان معنا است که شما اگر بتوانید جاوا را بیاموزید، خواهید توانست اپلیکیشن های کامل و جامعی با کارایی و سرعت بالا برای سیستم عامل اندروید بنویسید. یعنی شما پس از یادگیری جاوا قادر به نوشتن هر نوع اپلیکیشنی خواهید بود و هیچ محدودیتی در این زمینه برای شما وجود نخواهد داشت. پس می توان گفت که جاوا برای کسانی که می خواهند کارهای بسیار جدی و حرفه ای انجام دهند انتخاب خوبی می باشد.
جاوا مناسب ترین زبان برای یادگیری در توسعه اپلیکیشن های موبایل است زیرا برنامه های نوشته شده با استفاده از جاوا قابل اجرا بر روی تمام پلتفرم های موجود برای اندروید می باشند، به همین علت تیم درسمن با تلاش شبانه روزی، سعی کرده است تا جامع ترین دوره آموزش برنامه نویسی اندروید را برای شما بزرگواران آماده کند و هر آنچه که شما نیاز دارید، در این دوره با جزئیات زیاد آماده شده است.

چالشی یادگیری زبان برنامه نویسی جاوا

متاسفانه، زبان برنامه نویسی جاوا مقداری پیچیده است و این پیچیدگی بزرگ‌ترین مانع برای بسیاری از افرادی است که می خواهند شروع به برنامه نویسی اندروید کنند برای همین است که میگویند توانا بود هرکه جاوا کار بود و این یعنی اگر یک برنامه نویس تازه کار هستید باید تلاشتان را چهار برابر کنید.
اندروید یک زبان برنامه نویسی شی گرا با موضوعات گیج کننده است، مانند ساختارها، خطاهای اشاره گر و بسیاری از ساختارهای پیچیده دیگر که اگر SDK جاوا را به این‌ها اضافه کنیم، همه چیز پیچیده‌تر می شود. وقتی برای اولین بار سراغ کدنویسی اندروید می‌روید، باید خود را برای مبارزه‌ ی اینکه جاوا چیست و اندروید چگونه کار می‌کند، آماده کنید . برنامه نویسی با استفاده از جاوا همچنین نیاز به درک پایه‌ای از مفاهیم (گریدل (مانند Manifest Android و XML دارد.
بهترین راه برای نوشتن برنامه های اندروید با استفاده از زبان جاوا:
نصب و بهره بردن از برنامه اندروید استودیو می باشد. اندروید استودیو در طول چند سال گذشته روز به روز قوی تر شده و ویژگی‌هایی مانند طراح بصری و سیستم پیشنهادات آن باعث می‌شود تا پردازش، یکنواخت‌ و شفاف‌تر باشد.

کاتلین

برنامه نویسی کاتلین

زبان برنامه نویسی کاتلین نیز به عنوان یکی دیگر از زبان های رسمی دیگر برای اندروید معرفی شده است. با توجه به احساس نیاز توسعه دهندگان اندروید و به منظور پوشش دادن نقص‌های زبان جاوا،kotlin  متولد شد.این زبان متن باز است.

برای نشان دادن سرعت و لذت این زبان می‌توانیم بگوییم 100 خط کد برنامه جاوا با ده خط کد زبان kotlin جایگزین می شود و همانند جاوا، در ماشین مجازی جاوا اجرا می شود.
 با توجه به احساس نیاز توسعه دهندگان اندروید و به منظور پوشش دادن نقص‌های زبان جاوا،kotlin متولد شد. این زبان متن باز است. برای نشان دادن سرعت و لذت این زبان می‌توانیم بگوییم 100 خط کد برنامه جاوا با ده خط کد زبان kotlin جایگزین می شود و همانند جاوا، در ماشین مجازی جاوا اجرا میشود. در مقاله شروع برنامه نویسی با ساده ترین راه کارها کاتلین رو میتونیم از مهم ترین موارد لیست برنامه نویسی اندروید بدونیم.

فلاتر

فلاتر (Flutter) چیست؟

فلاتر (Flutter) ک کیت توسعه نرم افزار UI اوپن سورس است که توسط گوگل ساخته شده است. جهت توسعه برنامه های کاربردی برای Android، iOS، Windows، Mac، Linux، Google Fuchsia و وب استفاده می شود. نسخه اول Flutter با نام رمزگذاری شده “Sky” شناخته شد و روی سیستم عامل اندروید اجرا شد. این برنامه در اجلاس برنامه نویس Dart 2015 رونمایی شد، با هدف اعلام شده که قادر به ارائه مداوم با سرعت 120 فریم در ثانیه است.

همچنین فلاتر (Flutter) یک فریمورک اوپن است که در سال 2017 توسط گوگل معرفی شد و به کمک آن می توانید اپلیکیشن های نیتیو (Native) برای اندروید و iOS بسازید. شما به کمک فلاتر می توانید با یک بار کدنویسی یک اپلیکیشن زیبا و نیتیو طراحی کنید که روی اندروید و iOS قابل اجرا است. همچنین شما میتوانید طراحی رابط کاربری اپلیکیشن های Native که با کاتلین، جاوا و یا سوئیفت می نویسید را نیز با Flutter انجام دهید.

معماری فلاتر

پلتفرم دارت

برنامه های Flutter به زبان دارت نوشته شده اند و از بسیاری از ویژگی های پیشرفته تر این زبان استفاده می کنند. در ویندوز، macOS و لینوکس از طریق پروژه جاسازی نیمه رسمی Flutter Desktop، Flutter در دستگاه مجازی Dart اجرا می شود که دارای یک موتور کامپایل Just In Time است. در هنگام نوشتن و اشکال زدایی برنامه، Flutter از تلفیقی Just In Time استفاده می کند و امکان Hot Reload داغ را فراهم می کند، که با استفاده از آن می توانید تغییرات در فایل های منبع را به یک برنامه در حال اجرا تزریق کنید. فلاتر با پشتیبانی از Hot Reload، این امر را گسترش می دهد، جایی که در بیشتر موارد تغییر در کد منبع می تواند بلافاصله در برنامه در حال اجرا بدون نیاز به راه اندازی مجدد یا از بین رفتن حالت منعکس شود. این ویژگی که در فلاتر اجرا شده است ستایش گسترده ای را به دست آورده است. نسخه های منتشر شده از برنامه های Flutter با تلفیقی پیش از زمان (AOT) در Android و iOS گردآوری شده است و باعث می شود عملکرد عالی Flutter در دستگاه های تلفن همراه امکان پذیر باشد.

موتور فلاتر

موتور Flutter، که در درجه اول در سی پلاس پلاس نوشته شده است، با استفاده از کتابخانه گرافیکی Skia Google، پشتیبانی رندر سطح پایین را ارائه می دهد. علاوه بر این، آن را با SDK های خاص برای سیستم عامل مانند برنامه های ارائه شده توسط Android و iOS واسط برقرار می کند. Flutter Engine یک ران تایم قابل حمل برای میزبانی از برنامه های Flutter است. این کتابخانه کتابخانه های اصلی Flutter، از جمله انیمیشن و گرافیک، فایل و شبکه I / O، پشتیبانی از قابلیت دسترسی، معماری افزونه و یک ابزار زمان اجرا و کامپایل Dart را پیاده سازی می کند. بیشتر توسعه دهندگان با Flutter از طریق Flutter Framework تعامل می کنند، که یک فریمورک رسپانسیو مدرن و مجموعه غنی از ویجت های پلتفرم، چیدمان و پایه را فراهم می کند.

کتابخانه Foundation

کتابخانه Foundation، که در دارت نوشته شده است، کلاس ها و کارکردهای اساسی را ارائه می دهد که برای ساخت برنامه های کاربردی با استفاده از Flutter، مانند API برای ارتباط با موتور استفاده می شود.

ویجت ها

طراحی UI در Flutter شامل استفاده از ترکیب برای جمع آوری / ایجاد “ویجت” از سایر ویجت ها است. ترفند درک این موضوع این است که بدانیم هر درخت از اجزای سازنده (ویجت) که تحت یک روش واحد ()build ساخته می شود نیز به عنوان یک ویجت واحد گفته می شود. این بدان دلیل است که آن ویجت های کوچکتر نیز از ویجت های حتی کوچکتر ساخته شده اند و هرکدام یک روش ()build ساخت خاص خود را دارند. اینگونه است که فلاتر از ترکیب استفاده می کند.

اسناد می گویند: “ویجت توضیحات تغییرناپذیر بخشی از رابط کاربری است.” یک انسان به شما خواهد گفت که این یک طرح است، که یک روش بسیار ساده تر برای فکر کردن در مورد آن است. با این وجود، باید به خاطر داشته باشید که انواع مختلف ویجت ها در Flutter وجود دارد، و شما نمی توانید همه آنها را ببینید یا لمس کنید. متن یک ویجت است، اما TextStyle آن نیز وجود دارد که مواردی مانند اندازه، رنگ، خانواده فونت و وزن را تعریف می کند. ویجت هایی وجود دارند که چیزهایی را نمایان می کنند، ویژگی هایی را نشان می دهند (مانند TextStyle) و حتی دیگران که کارهایی را انجام می دهند مانند FutureBuilder و StreamBuilder.

ویجت های پیچیده را می توان با ترکیب بسیاری از ساده ترها ایجاد کرد، و یک اپلیکیشن در واقع فقط بزرگترین ویجت همه آنها (که اغلب “MyApp” نامیده می شود) است. ویجت MyApp شامل همه ویجت های دیگر است، که می توانند حاوی ویجت های کوچکتر نیز باشند، و در کنار هم برنامه شما را تشکیل می دهند.

با این وجود استفاده از ویجت برای ساخت برنامه های Flutter کاملاً لازم نیست. یک گزینه جایگزین، معمولاً فقط توسط افرادی که دوست دارند هر پیکسلی را که روی بوم کنترل می شود، کنترل کنند، استفاده از روش های مستقیم کتابخانه بنیاد است. از این روش ها می توان برای ترسیم اشکال، متن و تصاویر به طور مستقیم به بوم استفاده کرد. از این توانایی Flutter در چند فریمورک مانند موتور بازی اوپن سورس Flame استفاده شده است.

ویجت های مخصوص طراحی

فریمورک Flutter شامل دو مجموعه ویجت است که با زبان های طراحی خاص مطابقت دارد. ویجت های Design Material زبان طراحی گوگل را با همین نام پیاده سازی می کنند، و ویجت های Cupertino دستورالعمل های رابط انسانی در iOS را طراحی می کنند.

ویژگی های فلاتر (Flutter)

فلاتر اوپن سورس است. شما می توانید مستندات Flutter را در گیت هاب در این صفحه ببینید. فلاتر چندسکویی است. شما با یک بار نوشتن کد می توانید دو خروجی برای اندروید و iOS بگیرید. خروجی فلاتر نیتیو (Native) است. این ویژگی باعث افزایش فوق العاده کارایی اپلیکیشن ها به نسبت سایر تکنولوژی های چندسکویی می شود.

1- Hot Reload در برنامه نویسی فلاتر

ویژگی Hot Reload Flutter به شما کمک می کند تا به سرعت و به راحتی آزمایش کنید، رابط کاربر را ایجاد کنید، ویژگی های خود را اضافه کنید و اشکالات را برطرف کنید. Hot Reload با تزریق فایل های کد منبع به روز شده در دستگاه در حال اجرا Dart Virtual (VM) کار می کند. بعد از اینکه کلاس های VM با نسخه های جدید زمینه ها و توابع به روزرسانی می کنند، فریمورک Flutter بطور خودکار درخت ویجت را مجدداً بازسازی می کند و به شما امکان می دهد تا به سرعت اثرات تغییرات خود را مشاهده کنید.

شروع برنامه نویسی با ساده ترین راه کارها

شروع برنامه نویسی با ساده ترین راه کارها

این ویژگی سرعت برنامه نویسی اپلیکیشن ها را افزایش می دهد. به این صورت که هر بار که کد برنامه را تغییر می دهید نیاز نیست منتظر بمانید تا برنامه از نو کامپایل شود و خیلی سریع می توانید تغییرات را ببینید.

  • توسعه کراس پلتفرم در فلاتر

CPD باعث صرفه جویی در وقت، انرژی و پول می شود. با استفاده از Flutter، شما باید یک بار کد را بنویسید، آن را برای دو برنامه حفظ و استفاده کنید. نیاز به تهیه کد متفاوتی برای یک بستر متفاوت است. با استفاده از Flutter، می توانید برای پلتفرم Fuchsia که یک سیستم عامل آزمایشی است که در Google انجام می شود، تلاش کنید.

  • ویژگی های قابل دسترس نیتیو و SDK ها در فلاتر

روند توسعه برنامه شما از طریق کدهای نیتیو Flutter، ادغام های شخص ثالث و API های سیستم عامل آسان و لذت بخش می شود. بنابراین، شما می توانید به راحتی به ویژگی های نیتیو و SDK ها در هر دو سیستم عامل اندروید و iOS دسترسی پیدا کرده و از زبان های برنامه نویسی پرکاربرد مانند Kotlin و Swift استفاده مجدد کنید.

  • کد مینیمال در فلاتر

فلاتر با استفاده از زبان برنامه نویسی دارت توسعه یافته است. دارت از ترکیب JIT و AOT استفاده می کند که به بهبود زمان کلی راه اندازی، عملکرد و سرعت بخشیدن به عملکرد کمک می کند. JIT سیستم عملکرد را با عملکرد Hot Reload بهبود می بخشد. این نرم افزار UI را بدون تلاش برای ساختن یک محصول جدید، تازه می کند.

پایتون

برنامه نویسی پایتون

می توان به جرأت گفت که مشهور ترین زبان برنامه نویسی برای طراحی اپلیکیشن های موبایل در دنیا، زبان پایتون می باشد. پایتون یک زبان سطح بالا است که در توسعه وب، توسعه اپلیکیشن ها، تولید GUI های دسکتاپ، توسعه نرم افزارهای کاربردی و آنالیز داده های عددی و علمی بسیار استفاده می گردد
.
فلسفه اصلی زبان برنامه نویسی پایتون را می توان در موارد زیر خلاصه نمود:
  • صریح بودن بهتر از غیر صریح بودن است
  • زیبایی بهتر از زشتی است
  • سادگی بهتر از پیچیدگی است
  • پیچیدگی بهتر از نامفهوم بودن است
  • خوانایی یک فاکتور بسیار مهم است

بیسیک فور اندروید و بیسیک فور ios

برنامه نویسی بیسیک فور اندروید

اگر بگوییم بهترین زبان برنامه نویسی اندروید که نیاز نیست زیاد درگیر پیچیدگی برنامه نویسی شوید چه زبانی است؟ می توان گفت Basic می باشد. واقعیت این است که اگر میخواهید اندروید کار کنید و حوصله کار با زبان های سخت و پیچیده را ندارید پیشنهاد میکنم به سمت B4A بروید. در معرفی زبان سی شارپ بسیار شنیده اید که این زبان داری قدرت C و آسانی Visual Basic است. زبان برنامه نویسی Basic یک نقطه شروع لذت بخش برای یادگیری برنامه نویسی است.

اما متاسفانه:
به طور رسمی توسط اندروید استودیو پشتیبانی نمی‌شود و نمی‌توان از بیسیک در Unity یا Xamarin استفاده کرد. اما خبر خوب این است که یک گزینه کم‌تر شناخته شده در بیسیک به نام B4A وجود دارد B4A مخفف Basic 4 Android و همانطور که از اسم آن معلوم است، امکان استفاده از بیسیک در اندروید را ایجاد می‌کند.
اگر تا حالا برنامه نویسی نکردید و دلتان می خواهد برنامه نویسی اندروید یاد بگیرید و اپلیکیشن بنویسید پیشنهاد میکنم حتما در مورد BASIC 4 Android تحقیق کنید و یکی از انتخاب هایتان باشد.
B4Aبه عنوان یک RAD یا  Rapid Application Development(توسعه سریع اپلیکیشن) طراحی شده است. این زبان یک گزینه عالی برای برنامه نویسی است و می توان با آن برنامه‌های قدرتمندی ساخت، ولی این زبان برای ساخت بازی مناسب نیست.

برنامه نویسی بیسیک فور آی او اس

برنامه نویسی بیسیک فور آی او اس هم دقیقا با دارا بودن ویژگی های بیسیک فور اندروید و سادگی زیاد در یادگیری محبوبیت زیادی دارد. و میتوانید برای ساخت برنامه های آیفون از اون استفاده کنید.

فون گپ

برنامه نویسی فون گپ

اگر یک طراح وب بوده اید و به این واسطه با HTML و CSS و احتمالا جاوا اسکریپت آشنا هستید، می‌توانید به لطف فون گپ، بدون نیاز به یادگیری سایر زبان های برنامه نویسی اندروید ، اپلیکیشن خود را ایجاد کنید. این زبان توسط Apache Cordova طراحی شده و اجازده می‌دهد تا با استفاده از کدهایی که برای ایجاد یک وب سایت ( HTML CSS and JavaScript ) استفاده می‌کنیم یک برنامه اندروید ایجاد کنیم.

در واقع همانند نمایش یک صفحه وب عمل می‌کند اما یک برنامه اندروید در خروجی می‌دهد. برای بسیاری از وظایف ،این گزینه مناسب است اما اگر می‌خواهید بگویید که یک برنامه نویس اندروید هستید، بهتر است یکی دیگر از گزینه‌های موجود در لیست را انتخاب کنید

سوئیفت

برنامه نویسی سوئیفت

زبان برنامه نویسی سوئیفت در سال ۲۰۱۴ در کنفرانس جهانی توسعه دهندگان اپل موسوم به WWDC برای برنامه نویسی آی او اس وسایر سیستم های مرتبط با آن و همچنین لینوکس معرفی و به عنوان زبان اولیه برای توسعه اپلیکیشن های iOS و OS X ایجاد شد. در همان سال با یک بروز رسانی به نسخه ۱٫۲ ارتقا پیدا کرد و در سال ۲۰۱۵ باز در کنفرانس WWDC به نسخه ۲ بروز شد.در همان سال ۲۰۱۵ در نسخه ۲٫۲ متن باز (Open Source) شد.

اگر میخواهید اقدام به ساخت اپلیکیشن برای سیستم عامل ios کنید: بهترین زبان برنامه نویسی زبان سوئیفت می باشد. شنیده ها حکایت از این دارد که گوگل قصد دارد از Swift به عنوان زبان برنامه نویسی سطح بالای خود استفاده کند و برای جاوا، این فرمانروای مغرور ضربه بسیار سهمگینی خواهد بود. اگر گوگل Swift را به جای جاوا به عنوان زبان برنامه نویسی سطح بالای خود انتخاب کند، می توان به جرأت گفت وقت خداحافظی جاوا از پادشاهی و تاجگذاری Swift خواهد بود.

Objective C

برنامه نویسی Objective C

زبان برنامه نویسی Objective C اولین بار در سال ۱۹۸۰ توسط شرکت اپل مورد استفاده قرار گرفت. Objective C در زمان ارائه برای برنامه نویسی سخت افزار های این شرکت توسط اپل تایید شد. آبجکتیو سی یک زبان برنامه نویسی شی گرا و چند منظوره می باشد که کاربردهای گسترده ای دارد.

اگر بخواهیم نحوه به وجود آمدن آبجکتیو سی رو مورد بررسی قرار دهیم باید بگویم آبجکتیو سی از زبان برنامه نویسی سی و با اضافه کردن مفاهیم مربوط به ارسال پیام از اسمال تاک به زبان سی ایجاد شده است. پیش از روی کار آمدن زبان برنامه نویسی سوئیفت هسته اصلی برای تولید نرم افزارهای مناسب چه بود؟ بله درست حدس زدید؛ زبان آبجکتیو سی هسته اصلی برای APPLE ،iOS و OS X بود و پس از آنکه سوئیفت ابداع شد جای آن را در زمینه برنامه سازی برای APPLE و iOS گرفت.

اگر نگاهی به وب سایت Stack Owerflow بیندازید از کامنت ها متوجه خواهید شد: اغلب برنامه نویس ها هنوز هم ترجیح می دهند با آبجکتیو سی کار کنند و به سمت سوئیفت نرفته اند. آمارها در Github نیز نشان می دهد که برنامه نویسان همچنان ترجیح می دهند پروژه های خود را در آبجکتیو سی ایجاد کنند. این آمار نشان دهنده آن است که قرار نیست در چند سال آینده تغییرات سریعی رخ دهد و یا به عبارتی زبان آبجکتیو سی قرار نیست که در آینده نزدیک صحنه رقابت را ترک نمایند و هم چنان با قدرت در موضع خود باقی مانده است.

سی شارپ

برنامه نویسی سی شارپ

 سی شارپ ! این زبان برنامه نویسی یک زبان چند الگویی می باشد که علاوه بر شی گرا بودن جز گرا نیز می باشد که توسط مایکرو سافت ایجاد شده است دارای اهداف عمومی می باشد به همین خاطر میتوانیم این زبان را شبیه آچار فرانسه بدانیم چون این زبان در هر زمینه ای که بخواهید وارد شوید کاربرد دارد، از طراحی سایت گرفته تا اپلیکیشن های موبایلی و …

اگر شما می خواهید یک اپلیکیشن بازی تولید کنید: پیشنهاد ما انتخاب سی شارپ است چرا که این زبان توسط Unity3D پشتیبانی می شود. سی شارپ یک نسخه ساده تر و شی گرا از C و ++C است و دارای قدرت ++C و آسان بودن ویژوال بیسیک است. همچنین به عنوان یک نسخه ساده از جاوا نیز نام برده می شود و همانند جاوا، قابلیت بازیافت حافظه (زباله‌روبی ) را دارد و این یعنی نیازی به نگرانی در مواردی مانند کمبود حافظه و آزاد کردن رم وجود ندارد. در عین حال سی شارپ جدیدتر از جاوا است

Xamarin یک برای افرادی است که در زمینه سی شارپ فعالیت می کنند تا اپلیکیشن های خود را برای اندروید و iOS تولید نمایند.

PHP

برنامه نویسی PHP

واژه PHP برگرفته از عبارت Hypertext Preprocessor می باشد و یک زبان برنامه نویسی سمت سرور به صورت کدباز است. این زبان توسط Zend Technologies در سال 1995 ایجاد شد و در ابتدا برای طراحی وب سایت مورد استفاده قرار می گرفت و هدف از ایجاد آن نیز طراحی وب سایت ها با استفاده از آن بود. اما امروزه کاربردهای این زبان افزایش یافته است که از جمله آنها می توان به طراحی اپلیکیشن های اندروید اشاره نمود. این زبان علاوه بر اسکریپت نویسی سمت سرور برای اسکریپت نویسی در خط فرمان نیز استفاده می گردد.

با وجود آنکه PHP در ابتدای ظهور یک زبان برنامه نویسی کاربردی برای طراحی وب سایت های دینامیک بود اما امروزه این زبان به حدی پیشرفت داشته است که می توان از آن برای تولید اپلیکیشن های اندروید و اپلیکیشن های ios نیز استفاده نمود. با استفاده از PHAP توسعه دهندگان می توانند به سادگی اپلیکیشن های اندروید، اپلیکیشن های iOS و اپلیکیشن های ویندوز طراحی نمایند

سی پلاس پلاس

برنامه نویسی سی پلاس پلاس

شاید تعجب کنید مگر میشود با این زبان هم اپلیکیشن های موبایلی ساخت ؟ باید بگویم بله میشود چون ازقدیم گفتن دود از کنده بلند میشه. سی پلاس پلاس یک زبان برنامه نویسی شی گرا است که تک بعدی نبوده و برای کاربرد های متنوعی می تواند مورد استفاده قرار گیرد. زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس سینتکس های خود را از زبان سی به ارث برده است و می توان گفت که این زبان از زبان سی منشا گرفته است. این بدان معنی است که اگر شما زبان سی را آموخته باشید یادگیری سی پلاس پلاس برای شما کار مشکلی نخواهد بود. این دو زبان تا حدود بسیار زیادی مشابه یکدیگر هستند ولی می توان گفت که سی پلاس پلاس اندکی پیچیده تر و همچنین جامع تر از زبان سی می باشد

اگر بخواهیم از دید طراحی اپلیکیشن های موبایل به سی پلاس پلاس نگاه کنیم: باید بگویم که این زبان برنامه نویسی عملکرد فوق العاده ای در طراحی اپلیکیشن ها دارد. زیرا زبان سی پلاس پلاس به دلیل داشتن محیط بسیار قدرتمند و امکان دیباگینگ یکپارچه قادر به ایجاد اپلیکیشن های موبایل می باشد. از سی پلاس پلاس می توان برای ایجاد اپلیکیشن های اندروید، ویندوز و iOS استفاده نمود. یادگیری زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس به شما این امکان را می دهد که بتوانید علاوه بر اپلیکیشن های موبایل، بازی های مختلف رایانه ای و ابزارهای تجاری و نرم افزارهای بازرگانی نیز ایجاد نمایید

روبی

برنامه نویسی روبی

روبی یک زبان برنامه نویسی پویا، شی گرا و انعطاف پذیر است. روبی توسط یک برنامه نویس ژاپنی به نام یوکیهیرو ماتسوموتو درسال 1990 اختراع شده و ویژگی های گوناگون زبان های پرل، آیفل، لیسپ و اسمال تاک الهام بخش یوکیهیرو ماتسوموتو در ساخت روبی بودند که از الگوهای چندگانه پشتیبانی میکند.

شما بدون استفاده از فریم ورک هایی مثل RubyMotion و Rhodes قادر به تولید هیچ اپلیکیشنی با استفاده از روبی نخواهید بود. با استفاده از هر یک از فریم ورک های نام برده شما قادر خواهید بود اپلیکیشن هایی را برای اندروید، iOS، ویندوز ایجاد نمایید. اگر تنها یک زبان وجود داشته باشد که بتوان گفت آسان ترین زبان برنامه نویسی موجود در دنیا است ، آن زبان بدون شک روبی خواهد بود. شما می توانید با استفاده از روبی در 10 دقیقه یک اپلیکیشن ایجاد نمایید. این زبان هم در یادگیری و هم در استفاده زبانی بسیار ساده می باشد.

پرل

برنامه نویسی پرل

پرل ترکیبی از دو زبان برنامه نویسی می باشد، زبان های پرل5 و پرل 6! این زبان از خانواده زبان های سطح بالا و دینامیک می باشد. زبان پرل از ویژگی های دیگر زبان ها مانند زبان برنامه نویسی سی و زبان برنامه نویسی AWK استفاده می نماید. خوب است بدانید که دو زبان پرل 5 و پرل 6 به صورت کاملا مجزا و مستقل از همدیگر می باشند.

این زبان در کاربردهای بسیاری به کار گرفته می شود که از جمله آنها می توان به اتوماسیون، بیوانفورماتیک، طراحی اپلیکیشن، طراحی بازی ها و بسیاری موارد دیگر نام برد. امروزه توسعه اپلیکیشن های اندروید با استفاده از پرل از قدیم ساده تر شده است زیرا گوگل APK مناسب را برای توسعه دهندگان ایجاد آن ایجاد کرده است. اما برای توسعه دهندگان اپلیکیشن های iOS همچنان توسعه اپلیکیشن با استفاده از پرل نیاز به استفاده از فریم ورک های بخصوص دارد. برخی فریم ورک های بسیار مشهور برای توسعه اپلیکیشن های iOS با استفاده از زبان پرل عبارتند از Mojo،Dancer و Catalyst.

 

راست

برنامه نویسی راست

زبان برنامه نویسی راست زبانی است که توسط موزیلا کامپایل طراحی شده است. یک زبان چند منظوره که برای اهداف گوناگونی طراحی شده است. در سال 2016 این زبان موفق به کسب عنوان Most Loved Programing Language یا زبان برنامه نویسی که افراد آن را بیشتر از سایر زبان ها دوست دارند، از جانب Stack Overflow گردید.

راست دارای یک ابزار مدیریت بسیار قدرتمند می باشد که آن را به یک زبان برتر نسبت به دیگر زبان های برنامه نویسی مانند پایتون تبدیل کرده است. گرچه یک زبان جدید است که به بلوغ نرسیده ولی ویژگی های متمایز آن که گفتیم باعث شد محبوبیت بسیاری بین توسعه دهندگان کسب کند. می توان از زبان برنامه نویسی راست در تولید اپلیکیشن های موبایل برای اندروید و همچنین iOS استفاده نمود. یکی از مشهور ترین افرادی که از زبان راست برای طراحی اپلیکیشن های موبایل استفاده نموده است آقای John Gallagher می باشد.

زبان برنامه نویسی راست پتانسیل آن را دارد که در آینده نزدیک جای زبان های سی و سی پلاس پلاس را در میان توسعه دهندگان بگیرد. پس اگر شما امروز با استفاده از راست یک اپلیکیشن تولید نمایید و یادگیری آن را شروع کنید ما به شما قول می دهیم که این مساله آینده کاری شما را به شدت تحت تاثیر قرار خواهد داد

 

توضیح برنامه نویسی وب سایت

به زبان‌هایی که برای کار بر ‌روی وب و شبکه طراحی و ساخته شده‌‌اند، زبان‌های برنامه‌ نویسی تحت وب گفته می‌شود. این زبان‌ها برای ایجاد و تولید انواع پروژه‌ها و نرم‌افزار‌های تحت وب مورد استفاده قرار می‌گیرند. به عنوان مثال انواع وب‌‌سایت‌ها، ایمیل، خرید آنلاین، امور بانکی، مجله‌ها و برنامه‌های انلاین نمونه کاربردهایی هستند که از زبان‌های تحت وب برای ایجاد آن‌ها استفاده شده است. طراحی سایت به 2 بخش frontend و backend تقسیم می شود.

frontend

فرانت-اند(frontend)در طراحی وب سایت

فرانت-اند به هرچیزی که کاربر در زمان بازدید از هر سایتی مشاهده می‌کند گفته‌می‌شود (شامل فونت‌ها، دکمه‌های کشویی، فرم‌ها،‌ تصاویر و منوها). هم‌چنین با عبارات «سمت کاربر» و «ترکیبی از هرچیزی که کاربر در زمان بازدید سایت مشاهده و تجربه‌می‌کند» نیز تعریف می‌شود.

هرچیزی که در زمان بازدید از یک وبسایت مشاهده می‌کنید، از نوشته‌ها گرفته تا عکس‌ها، کشوها و انیمیشن‌ها، به زبان HTML، CSS و Javascript نوشته‌شده‌اند که همان‌گونه که هستند، مطابق تنظیمات مرورگری که در‌ آن قراردارند کنترل شده و نمایش داده‌می‌شوند.

فرض کنید شما یک رستوران دارید و می‌خواهید مردم را از خدمات رستورانتان باخبر کنید؛ یک وبسایت زیبا طراحی کرده،‌ تصاویر خوش رنگ و لعابی از ظرف‌های غذا آپلود می‌کنید،‌ منوی خود را نوشته و آدرس محل رستوران را با مخاطبان خود به اشتراک می‌گذارید؛ و از آن‌جایی‌که مردم می‌توانند از طریق این وبسایت درباره‌ی کار شما اطلاعات کسب کنند،‌ همه‌ی این‌ها جزئی از فرانت-اند محسوب می‌شود. اما به‌یاد داشته‌باشید،‌ چون از تکنولوژی‌ای که توانایی ذخیره اطلاعات کاربر مانند نام،‌آدرس، کارت اعتباری و … را دارد استفاده نکرده‌اید، مردم هنوز نمی‌توانند در سایت شما نظری ثبت کرده یا غذا سفارش دهند. برای داشتن چنین تکنولوژی‌ای در وبسایتتان، توسعه‌ی بک-اند وارد صحنه می‌شود.

سه تکنولوژی پایه HTML، CSS و Javascript همگی مسئول ایجاد محیط کاربری دوستانه در یک وبسایت هستند. هرکدام از‌ آن‌ها هدفی دارد که در زیر شرح می‌دهیم:

HTML

Html بدنه‌ اصلی و زبان‌ نشانه‌گذاری موردنیاز اولیه برای ایجاد محتوایی است که توسط مرورگر به کاربر نمایش‌داده‌می‌شود. این زبان نشانه‌گذاری برای نوشتن متن‌های اولیه و برخی از عملکردها برای وبسایت استفاده‌ می‌شود.

CSS

اهمیت یکسانی با HTML دارد و برای زیبایی وبسایت به‌ کار می‌رود. فونت‌ها،‌ رنگ، گرافیک و… توسط متن‌های CSS تنظیم می‌شوند.

JavaScript

این زبان زیبایی بیشتری به هر وبسایتی بخشیده و به‌ داشتن پنجره‌های انتخابی، dropdownها و فرم‌های تماس زیبا معروف است.

Bootstrap

این فریمورک از هر سه تکنولوژی بالا استفاده می‌کند تا کارآیی وبسایت شما را بهبود بخشد.

backend

بک-اند(backend)در طراحی وب سایت

برای فهم این اصطلاح بیایید دوباره به مثال وبسایت تجاری رستورانتان بازگردیم. شما برای تبلیغ بیزنس خود وبسایتی را طراحی کردید، حال فرض کنیم می‌خواهید عملکردی به آن اضافه کنید که مشتریان شما بتوانند غذای خود را آنلاین سفارش دهند. برای دستیابی به چنین امکانی باید سایت خود را به گونه‌ای طراحی کنید که قادر به ذخیره‌ی اطلاعات وارد شده توسط مشتریان باشد و به‌ همین ‌وسیله با آن‌ها ارتباط برقرار کند.

این‌جاست که توسعه‌ی بک-اند، که پاسخی برای تمام نیازهای شما در ساخت یک وبسایت فعال می‌باشد، وارد عمل خواهد‌شد. معمولاً وبسایت‌هایی که در ساخت آن‌ها از بک-اند استفاده نشده‌است، وبسایت‌های ایستا نامیده می‌شوند که فقط ویترینی برای بیزنس شما هستند؛‌ زمانی‌که بخواهید وبسایتتان را تبدیل به یک وبسایت پویا کنید،‌ به بک-اند نیاز پیدا خواهیدکرد. یک پایگاه‌داده (دیتابیس)، که مسئول ذخیره و بازیابی داده‌ها – طبق درخواست و برحسب نیاز کاربر – است در پشت‌صحنه قرارداده می‌شود. بک-اند، درست به‌اندازه‌ی فرانت-اند در عملکرد یک وبسایت پویا تأثیرگذار است. بک-اند که به آن «سمت سرور» نیز گفته می‌شود، بخشی از یک وبسایت فعال است که برای کاربر،‌ یا «سمت کاربر» قابل مشاهده نیست.

از پرکاربردترین های بک اند میشه به لیست زیر اشاره کرد

  • برنامه نویسی php
  • برنامه نویسی asp
  • برنامه نویسی پایتون
  • برنامه نویسی روبی

همان‌طور که گفته‌شد، بک-اند وظیفه‌ی بازیابی و ذخیره داده‌ها، و پشتیبانی از فرانت-اند یا «سمت کاربر»، برای داشتن عملکرد بهتر را دارد. در یک وبسایت فعال، وقتی کاربر داده‌ای را ذخیره کرده یا فرمی را پر می‌کند مرورگر درخواستی برای سرور ارسال می‌کند تا اطلاعات موردنیاز را دریافت کند، در پاسخ، مرورگر اطلاعاتی که به‌ترتیب بالا از سرور دریافت کرده است را تفسیر کرده و سپس توسط فرانت-اند به کاربر نمایش می‌دهد. پس وبسایتی که تغییرات خاصی نداشته و فقط برای چینش یک‌سری اطلاعات به‌کار می رود، نیازی به استفاده از بک-اند ندارد؛ از طرف دیگر وبسایتی که فعال است و محتوای خود را مطابق با پایگاه‌داده‌ها تغییر می‌دهد برای این‌که کار کند به بک-اند نیاز دارد. امیدواریم این توضیحات فهم واضحی از این دو اصطلاح به کاربران ما داده‌باشد. حال بیایید مقایسه سریعی بین این دو داشته‌باشیم.

در جدول زیر چند مورد از شباهت‌ها و تفاوت‌ها را مشاهده می‌کنید.

فرانت اند و بک اند

فرانت اند و بک اند

اگر علاقه مند به طراحی وب سایت هستید حتما قبل از هرچیزی فرانت اند و بک اند رو بشناسید تا بتونید تفاوت های این مورد رو درک کنید.

آموزش برنامه نویسی با منابع خارجی و فارسی

منابع فارسی

منابع فارسی آموزش برنامه نویسی

1 – آموزش برنامه نویسی سورس باران

منابع زیادی در اینترنت وجود داره که معمولا مفید واقع شدن ولی در این بخش از مقاله آموزش برنامه نویسی برای صفر کیلومترها به معرفی دو منبع آموزشی که هر دو توسط تیم ما ارائه میشه می پردازیم.

ما فعالیتمون رو از سال 89 شروع کردیم و خوشحالیم که و بسایتمون 99 درصد از مطالبش رو بطور رایگان با سطح و کیفیت بالا ارائه داده و فقط 5 درصد فروشی بوده. از هر زبان برنامه نویسی که آموزشی بخواید مطمئن باشید که پیدا می کنید، فقط کافیه توجه داشته باشید که اصلی ترین بخش وب سایت قسمت دسته بندی در سایدبار سمت راست هست، که اونجا میتونید موضوعات مختلف رو انتخاب و تمامی مطالب زیر مجموعه ش رو مشاهده و دانلود نمایید.

بطور کلی از 3 بخش اصلی میتونید مطالب مورد نظرتون رو پیدا کنید :

  1. بخش دسته بندی وب سایت در سایدبار سمت راست (مهمترین بخش)
  2. بخش جستجو وب سایت در بالای سایت
  3. بخش مطالب مرتبط در انتهای هر پست

مباحث رایگان آموزش برنامه نویسی سورس باران

  1. فروشگاه محصولات برنامه نویسی (لینک)
  2. آموزش الگوریتم و فلوچارت (لینک)
  3. آموزش برنامه نویسی اندروید (لینک)
  4. آموزش برنامه نویسی آی او اس (لینک)
  5. آموزش برنامه نویسی سی پلاس پلاس (لینک)
  6. آموزش برنامه نویسی پایتون (لینک)
  7. آموزش برنامه نویسی اسمبلی (لینک)
  8. آموزش برنامه نویسی سی شارپ (لینک)
  9. آموزش برنامه نویسی جاوا (لینک)
  10. آموزش برنامه نویسی EntityFramework (لینک)
  11. آموزش برنامه نویسی SQL Server (لینک)
  12. آموزش برنامه نویسی MySql (لینک)
  13. آموزش برنامه نویسی Oracel (لینک)
  14. آموزش برنامه نویسی Html (لینک)
  15. آموزش برنامه نویسی CSS (لینک)
  16. آموزش برنامه نویسی ASP.NET & ASP.NET MVC (لینک)
  17. آموزش برنامه نویسی PHP (لینک)
  18. آموزش برنامه نویسی جاوا اسکریپت (لینک)
  19. آموزش برنامه نویسی جی کوئری (لینک)
  20. آموزش برنامه نویسی بوت استرپ (لینک)
  21. آموزش برنامه نویسی Ajax (لینک)
  22. آموزش لاراول (لینک)
  23. آموزش وردپرس (لینک)
  24. آموزش جوملا (لینک)
  25. آموزش Codigniter (لینک)
  26. آموزش سئو (لینک)
  27. آموزش ادوبی فلش (لینک)
  28. آموزش فتوشاپ (لینک)
  29. لیست کتاب های آموزشی (لینک)
  30. لیست پروژه های برنامه نویسی (لینک)
  31. لیست نرم افزار و ابزارهای برنامه نویسی (لینک)
  32. فروشگاه و محصولات برنامه نویسی (لینک)

نکته 1 : دسته بندی های معرفی شده فقط بخشی از کل دسته بندی موضوعات بوده که جهت مشاهده مطالب هر موضوع باید روی لینک مورد نظر کلیک نمایید.

نکته 2 : بهتره که برای مشاهده کل دسته بندی ها مانند تصویر زیر به قسمت دسته بندی در سایدبار سمت راست و بالا مانند تصویر زیر مراجعه نمایید.(با کلیک روی هر دسته بندی موضوعات باز خواهد شد)

2 – آموزش برنامه نویسی لرن بست

وب سایت لرن بست تقریبا نوپا بوده و برخلاف سورس باران معمولا داری مطالب اکثرا غیر رایگان هست ولی با کیفیت و سطح مناسب. این وب سایت دارای رابط کاربری عالی و محیطی ساده و شیک هست که با دو کلیک به آموزش مورد نظرتون خواهید رسید. زمینه فعالیت لرن بست هم مانند سورس باران آموزش برنامه نویسی بوده که تقریبا تمام زبان های برنامه نویسی : تحت وب ، تحت ویندوز، تحت موبایل و … رو ساپورت کرده و هر هفته چند دوره آموزشی منتشر می نماید. که به زودی به روزی 1 دوره افزایش پیدا خواهد کرد.

امیدورایم که این مطلب مورد توجه دوستان قرار گرفته باشید.

منابع خارجی انگلیسی

1 – سایت TIOBE و لیست بهترین زبان‌های برنامه‌نویسی

لینک وب سایت TIOBE

سایت TIOBE خط‌کش محبوبیت دنیای برنامه‌ نویسی است. TIOBE درباره بهترین زبان برنامه‌ نویسی یا زبان‌هایی که در بالای لیست پرشمارترین خطوط کدنویسی در دنیا قرار دارند، نیست. این سایت شاخص‌ های باکیفیتی دارد و هرماه نتایج آن بروزرسانی می‌شود.

شاخص‌ های رتبه‌ بندی در این سایت بر اساس تعاریف زیر است:

  • تعداد مهندسان خبره و ماهر در سراسر جهان
  • دوره‌های آموزشی زبان برنامه‌نویسی
  • فروشندگان ثالث
  • موتورهای جستجو

گستردگی همکاری سایت جستجو مانند گوگل، بینگ، یاهو، ویکی‌پدیا، آمازون، یوتیوب و بایو اعتبار خاصی به این گزارش‌ها می‌دهد.

2 – سایت GitHub و لیست بهترین زبان‌های برنامه‌ نویسی

لینک وب سایت GitHub

GitHub باشگاه مبتنی بر وب برای توسعه پروژه‌های رایگان و تجاری است. با استفاده از سیستم کنترل گیت‌هاب برنامه‌نویسان از سراسر جهان می‌توانند باهم در ارتباط باشند و در مدیریت پروژه‌ها و توسعه آن‌ها مشارکت داشته باشند.

ایجاد وضعیت آنلاین و رصد روند تغییرات کدها در یک پروژه، به تیم برنامه‌نویس پروژه، قدرت هماهنگی و مدیریت بیشتری را می‌دهد، این همان مزیت گیت‌هاب است. مزیتی که باعث شده تا ۲۴ میلیون کاربر در ۶۷ میلیون مخزن با وسعت ۳۳۷ زبان برنامه‌نویسی در گیت‌هاب مشغول فعالیت باشند. این مجموعه عظیم گیت‌هاب را علاقه‌مند به ساخت گزارشی سالیانه به نام octoverse کرده است که موضوع آن محبوب‌ترین‌های زبان‌های برنامه‌نویسی است.

3 – سایت Indeed و لیست بهترین زبان‌های برنامه‌نویسی

لینک وب سایت Indeed

محور فعالیت سایت Indeed استخدام و کاریابی است. این سایت در سال ۲۰۱۴ وارد عرصه کاریابی اینترنتی شد و هم‌اکنون در ۲۸ زبان و در بیش از ۶۰ کشور مشغول به فعالیت است. تعداد بازدیدکنندگان از این سایت در ماه به ۲۰۰ میلیون نفر می‌رسد و هرروز میلیون‌ها نفر در آن به جستجوی فرصت‌های شغلی و مطالعه روزمه افراد می‌پردازند.

4 – سایت StackOverflow و لیست بهترین زبان‌های برنامه‌نویسی

لینک وب سایت Indeed

StackOverflow برای ایرانیان عزیز و به‌صورت خاص برای جامعه برنامه‌نویسی آن آشنا است. به‌جرات می‌توان گفت این سایت یک دایه مهربان برای توسعه‌دهندگان مبتدی است. در آن بیش از میلیون‌ها سؤال در رشته‌های مختلف برنامه‌نویسی مطرح‌شده که توسط دیگر برنامه‌نویسان برای آن‌ها، راه‌حل‌هایی مناسب و آموزنده بیان‌شده است. این سایت در ماه پذیرای بیش از ۵۰ میلیون کاربر است و شما باکمی مشغولیت در آن احساس غربت نخواهید کرد.

5 – سایت w3schools و بهترین منابع طراحی وب

لینک وب سایت w3school

یکی از بهترین و کاملترین منابع آموزشی در زمینه برنامه نویسی تحت می باشد که منابع مورد نیاز اکثر اساتید دانشگاه ها و آموزشگاه ها از این وب سایت گرفته می شود. اگر زبان انگلیسیتون خوب هست حتما در شروع برنامه نویسی با ساده ترین راه کارها از موارد بالا استفاده کنید

 

مشاوره شروع برنامه نویسی با ساده ترین راه کارها

کاملا طبیعی هست که افراد مبتدی در زمان شروع برنامه نویسی دچار سردرگمی و تردید بشن. همچنین افراد متفاوت طبق تجربه و یا حتی دیده شده طبق منافع خودشون، پیشنهادهای متفاوتی رو به شما بدن که سردرگمی شما رو بیشتر کنه. اگر مقاله شروع برنامه نویسی با ساده ترین راه کارها رو مطالعه کردید و هنچنان مشکلات شما حل نشده، میتونید با خیال راحت تماس بگیرید تا کارشناسان ما در سریع ترین زمان ممکن، بهترین مشاوره و بهترین مسیر رو به شما ارائه بدن.

 

شاید برایتان جذاب باشد

  1. آموزش برنامه نویسی برای صفر کیلومترها
  2. 8 تکنیک ساده و طلایی برای استادشدن در برنامه نویسی
  3. زبان برنامه نویسی سی و سی پلاس پلاس
  4. معرفی زبان برنامه نویسی پایتون
  5. Ruby چیست؟ بررسی زبان برنامه نویسی روبی
  6. زبان برنامه نویسی PHP چیست؟
  7. زبان برنامه نویسی Lua چیست؟
  8. کاتلین (Kotlin) چیست؟ توضیح زبان برنامه نویسی کاتلین
  9. Ada چیست؟ معرفی زبان برنامه نویسی Ada
  10. زبان برنامه نویسی COBOL چیست؟ شرح کامل COBOL
  11. معرفی زبان برنامه نویسی Cython
  12. زبان برنامه نویسی Elixir چیست؟ معرفی کامل Elixir (الیکسیر)
  13. کاملترین معرفی زبان برنامه نویسی Groovy
  14. زبان برنامه نویسی Rust چیست؟ کاملترین معرفی زبان برنامه نویسی Rust
  15. زبان برنامه نویسی Scala چیست؟ معرفی،ویژگی ها و کاربرد Scala
  16. معرفی زبان برنامه نویسی Haskell
  17. معرفی زبان برنامه نویسی Lisp (لیسپ)
  18. معرفی زبان برنامه نویسی Prolog
  19. کاملترین معرفی زبان برنامه نویسی جاوا
  20. معرفی کامل زبان برنامه نویسی Perl و نمونه کد Perl
  21. WinJS چیست؟ معرفی کتابخانه WinJS
  22. SignalR چیست؟
  23. Orchard چیست؟
  24. انگولار جی اس چیست؟ معرفی کامل فریم ورک متن باز Angular JS
  25. معرفی زبان اسکریپتی Sass
  26. ExpressJS چیست؟ همه چیز راجب ExpressJS
  27. فلاتر چیست؟ همه چیز راجب به برنامه نویسی فلاتر در سال 2020
  28. فریم ورک آیونیک چیست؟ (ionic سکو توسعه موبایل)
  29. 7 نکته برای نوشتن کدهای بهتر و پاکیزه‌تر در برنامه نویسی
  30. معرفی 9 زبان‌ برنامه‌ نویسی قدرتمند برای پروژه‌های هوش مصنوعی
  31. پکیج آموزش صفر تا صد طراحی فروشگاه اینترنتی بدون کدنویسی
  32. پکیج صفر تا صد آموزش سئو و بهینه سازی بصورت عملی
  33. دوره آموزش پروژه محور طراحی وب سایت پزشک یاب با بوت استرپ 4پ
  34. پکیج آموزش پیشرفته ASP.NET Core + طراحی فروشگاه اینترنتی
  35. پکیج آموزش برنامه نویسی اندروید+ساخت اپلیکیشن مشابه دیجی کالا
  36. پکیج جامع و پروژه محور ASP.NET MVC + طراحی فروشگاه اینترنتی فروش فایل
  37. پکیج پیشرفته آموزش برنامه نویسی سی شارپ 2017 | مختص ورود به بازار کار + آموزش ساخت بازی Quiz of King
  38. آموزش جامع برنامه نویسی PHP و MySQL به همراه صفر تا صد ساخت فروشگاه اینترنتی
5/5 - (1 امتیاز)

راستی! برای دریافت مطالب جدید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام سورس باران عضو شوید.

پکیج طلایی برنامه نویسی- 13 پکیج برنامه نویسی موبایل، ویندوز و وب در 1 بسته

دسته بندی موضوعات

آخرین محصولات فروشگاه

مشاهده همه

نظرات

بازخوردهای خود را برای ما ارسال کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.