آموزش معماری اندروید با SL4A

3 سال پیش
آموزش معماری اندروید با SL4A

آموزش معماری اندروید با SL4A

در این درس از مجموعه آموزش برنامه نویسی سایت سورس باران، به آموزش معماری اندروید با SL4A خواهیم پرداخت.

نرم افزار اندروید از لایه های مختلفی تشکیل شده است ، هر لایه رفتار کاملاً مشخصی را نشان می دهد و خدمات خاصی را به لایه بالای آن ارائه می دهد. شکل زیر معماری گسترده ای از اندروید را با اجزای اصلی آن ارائه می دهد.

 

Android Architecture

هسته لینوکس

اندروید بر روی کد هسته لینوکس ساخته شده است که برای کار با سیستم های جاسازی شده برخلاف سیستم سنتی لینوکس اصلاح شده است. درایورهای سخت افزار برای بسیاری از دستگاه های رایج در هسته تعبیه شده اند، در نتیجه قابلیت جابجایی دستگاه را تضمین می کنند. این مدل مبتنی بر مدل اجازه کاربر مبتنی بر ایمن است که از خواندن اطلاعات یک برنامه دیگر یا تداخل در اجرای آن جلوگیری می کند (به عنوان مثال CPU ، حافظه ، دستگاه ها و غیره).

دسترسی مبتنی بر شناسه گروهی به شبکه و ویژگی های بلوتوث، لاگر ، زنگ هشدار، مدیریت نیرو، پاک کننده حافظه کم، مکانیسم های Binder IPC چند پیشرفت قابل توجه در هسته است.

کتابخانه ها و زمان اجرا

این لایه دوم معماری را تشکیل می دهد. این مجموعه شامل مجموعه ای از کتابخانه های بهینه شده سخت افزاری C++ ،C  است که به آنها به عنوان لایه بومی نیز گفته می شود. به عنوان مثال می توان به کتابخانه های رسانه ای ، SQLite ، SSL ، Bionic ، WebKit و غیره اشاره کرد.

Android Runtime از دو مولفه مختلف تشکیل شده است – Dalvik VM و Core Libraries. Dalvik VM یک محیط اجرا را برای برنامه های موجود در بستر اندروید فراهم می کند. مجموعه کتابخانه های اصلی بیشتر قابلیت های موجود در API های جاوا را فراهم می کند.

چارچوب برنامه

این لایه کتابخانه ها را به عنوان خدماتی برای برنامه ها در دسترس قرار می دهد. برخی از مهمترین اجزای موجود در این لایه شامل مدیر مکان ، مدیر منابع ، مدیر فعالیت و مدیر اعلان است.

برنامه های کاربردی

به طور پیش فرض، اندروید با مجموعه ای غنی از برنامه ها همراه است ، از جمله مرورگر، برنامه پیام کوتاه، تقویم، مدیر تماس، نقشه ها و غیره. در صورت تمایل کاربر، Google Play گزینه های دیگری برای این برنامه ها ارائه می دهد.

بلوک های ساختمان

یک برنامه کاربردی می تواند با چهار بلوک عملکردی با سیستم ارتباط برقرار کند. آنها به شرح زیر هستند –

  • Activities – فعالیتها نمایانگر یک صفحه منفرد هستند که کاربر بصری می بیند یا با آنها ارتباط برقرار می کند. به عنوان مثال ، یک برنامه ایمیل ممکن است فعالیتی داشته باشد که لیستی از ایمیل های جدید را نشان دهد ، فعالیت دیگری برای نوشتن ایمیل و فعالیت دیگری برای خواندن ایمیل ها باشد.
  • Services – بیشتر پردازش ها توسط این سرویس ها برای برنامه شما انجام می شود. این منطق رابط کاربری است. به عنوان مثال ، یک سرویس ممکن است در پس زمینه موسیقی را پخش کند در حالی که کاربر در برنامه دیگری است، یا ممکن است داده ها را از طریق شبکه واکشی کند بدون اینکه تعامل کاربر با یک فعالیت مسدود شود.
  • Broadcast Receivers – مولفه ای که می تواند برای گوش دادن به رویدادهای سیستم یا برنامه و صدور اعلان درباره آن ثبت شود. نمونه ای برای پخش از سیستم ، “اعلان باتری کم” است در حالی که پخش سطح برنامه می تواند اعلانی “بارگیری موفقیت آمیز” باشد.
  • Content Providers – یک ارائه دهنده محتوا به شما کمک می کند داده ها را بین چندین برنامه به اشتراک بگذارید. برای مثال از یک ارائه دهنده محتوا ممکن است برای به اشتراک گذاشتن داده های مخاطبین استفاده شود.

این مولفه ها از طریق پیام هایی به نام Intents با یکدیگر تعامل دارند.

 

منبع.

 

لیست جلسات قبل آموزش SL4A

  1. آموزش SL4A
  2. آموزش نمای کلی اندروید با SL4A
  3. آموزش معماری اندروید با SL4A
  4. آموزش لایه اسکریپت نویسی برای اندروید با SL4A
  5. آموزش معماری در SL4A
  6. آموزش کتابخانه پایتون در SL4A
  7. آموزش محیط توسعه در SL4A
  8. آموزش پیکربندی دستگاه در SL4A
  9. آموزش پیمایش در Android SDK با SL4A
  10. آموزش کار با Eclipse در SL4A
  11. آموزش بررسی API Android در SL4A
  12. آموزش ایجاد رابط کاربری گرافیکی در SL4A
  13. آموزش برنامه های کاربردی با استفاده از نماهای پایتون در SL4A
  14. آموزش اسکریپت نویسی پس زمینه با پایتون در SL4A
0
برچسب ها :
نویسنده مطلب erfan molaei

دیدگاه شما

بدون دیدگاه