انتشار برنامه اندروید

4 سال پیش

انتشار برنامه اندروید

در این درس از مجموعه آموزش برنامه نویسی سایت سورس باران، در مورد انتشار برنامه اندروید صحبت خواهیم کرد.

 

انتشار برنامه اندروید روندی است که برنامه های اندرویدی شما را در دسترس کاربران قرار می دهد. در واقع، انتشار آخرین مرحله از روند توسعه برنامه اندروید است.

هنگامی که برنامه اندروید خود را توسعه دادید و به طور کامل آزمایش کردید، می توانید با استفاده از Google Play فروش یا توزیع رایگان را شروع کنید. همچنین می توانید برنامه های خود را مستقیماً به کاربران بفرستید یا به کاربران اجازه دهید آنها را از وب سایت شما دانلود کنند.

می توانید مراحل انتشار دقیق را در وب سایت رسمی اندروید بررسی کنید ، اما این آموزش مراحل ساده ای را برای راه اندازی برنامه خود در Google Play زا آموزش می دهد. در اینجا یک چک لیست ساده وجود دارد که به شما در راه اندازی برنامه اندروید شما کمک می کند –

  • Regression Testing: قبل از انتشار برنامه خود، باید اطمینان حاصل کنید که این برنامه انتظارات اصلی کیفیت را برای همه برنامه های اندروید در همه دستگاه هایی که هدف قرار داده اید برآورده می کند. بنابراین تمام آزمایشات مورد نیاز را روی دستگاه های مختلف از جمله تلفن و تبلت انجام دهید.
  • Application Rating: هنگامی که برنامه خود را در Google Play منتشر می کنید، باید رتبه بندی محتوا را برای برنامه خود تعیین کنید که کاربران را از سطح کیفت آن مطلع سازد.
  •  Google Play: Targeted Regions به شما امکان می دهد چه کشورها و مناطقی را که برنامه شما به فروش می رسد کنترل کنید. بنابراین شما باید از راه اندازی منطقه زمانی، محلی سازی یا هر شرایط خاص دیگر طبق منطقه مورد نظر مراقبت کنید.
  • Application Size: در حال حاضر، حداکثر اندازه APK منتشر شده در Google Play پنجاه مگابایت است. اگر برنامه شما از آن اندازه بیشتر است یا اگر می خواهید بارگیری ثانویه را ارائه دهید، می توانید از APK Expansion Files استفاده کنید که Google Play بصورت رایگان در زیرساخت سرور خود میزبانی می کند و بارگیری را به صورت خودکار بر روی دستگاه انجام می دهد.
  • SDK and Screen Compatibility: اطمینان از اینکه برنامه شما برای اجرای صحیح روی نسخه های پلت فرم اندروید و اندازه صفحه نمایش دستگاهی که می خواهید هدف قرار دهید، مهم است.
  • Application Pricing: تصمیم گیری در مورد رایگان یا پولی بودن برنامه شما مهم است زیرا در Google Play، برنامه های رایگان باید رایگان بمانند. اگر می خواهید برنامه خود را بفروشید، باید قیمت آن را با ارزهای مختلف مشخص کنید.
  • Promotional Content: تهیه انواع کارهای گرافیکی با کیفیت بالا برای نمایش برنامه یا نام تجاری خود یک روش بازاریابی خوب است. پس از انتشار، این موارد در صفحه جزئیات محصول، در لیست فروشگاه ها و نتایج جستجو و سایر مکان ها ظاهر می شوند.
  • Build and Upload release-ready APK:  آماده انتشار APK آماده انتشار همان چیزی است که شما در Developer Console بارگذاری کرده و برای کاربران توزیع می کنید. شما می توانید جزئیات کامل در مورد نحوه ایجاد نسخه آماده برنامه را برای برنامه خود بررسی کنید: در حال آماده سازی برای انتشار.
  •  Google Play :Finalize Application Detail روش های مختلفی برای تبلیغ برنامه و تعامل با کاربران در صفحه جزئیات محصول خود به شما ارائه می دهد، از گرافیک رنگارنگ، عکس صفحه و فیلم گرفته تا توضیحات محلی، جزئیات انتشار و پیوند به برنامه های دیگر. بنابراین می توانید صفحه برنامه خود را تزئین کرده و جزئیات واضحی که می توانید را ارائه دهید.

 

روند انتشار برنامه اندروید

قبل از منتشر برنامه ها ، باید برخی از ابزارها را داشته باشید

  • ابزارهای Dx (ابزارهای اجرایی Dalvik): این برنامه می تواند فایل .class را به پرونده .dex تبدیل کند. این برای بهینه سازی حافظه و کاهش زمان سرعت بوت مفید است
  • AAPT (ابزار بسته بندی کمکی اندروید): برای تبدیل فایل .Dex به.Apk مفید است
  • APK (کیت بسته بندی اندروید): آخرین مرحله از فرآیند استقرار به عنوان .apk نامیده می شود.

قبل از بارگذاری برنامه در Google Play ، باید برنامه خود را به عنوان پرونده (APK (Android Package منتشر کنید.

برای انتشار یک برنامه ، فقط آن پروژه برنامه را در Android studio باز کرده و Build → Generate Signed APK را از Android studio خود انتخاب کرده و مراحل ساده انتشار برنامه خود را دنبال کنید –

برای محافظت از برنامه خود، مسیر ذخیره کلید، گذرواژه کلید فروشگاه، نام مستعار کلید و رمز ورود خود را وارد کنید و یک بار دیگر روی دکمه Next کلیک کنید. این صفحه زیر را نمایش می دهد تا به شما امکان ایجاد یک برنامه را بدهد

هنگامی که تمام اطلاعات را پر کردید، مانند مقصد برنامه، نوع build و … روی دکمه finish کلیک کنید

ایجاد برنامه

سرانجام برنامه شما را به صورت APK formate File که در بازار Google Play بارگذاری می شود.

ثبت نام Google Play

مهمترین مرحله ثبت نام در Google Play با استفاده از Google Play Marketplace است. اگر در غیر این صورت می توانید از شناسه گوگل خود استفاده کنید، می توانید Google ID جدید ایجاد کنید و سپس  ثبت نام کنید. برای پذیرفتن شرایط و ضوابط، صفحه زیر را خواهید داشت.

برای ادامهt پرداخت ۲۵ دلار به عنوان هزینه ثبت نام و در آخر تکمیل جزئیات حساب خود می توانید از دکمه Continue to payment استفاده کنید.

پس از ثبت نام در Google Play ، می توانید APK آماده انتشار را برای برنامه خود بارگذاری کنید و در آخر با استفاده از صفحه جزئیات برنامه، همانطور که در مرحله ۹ چک لیست فوق ذکر شده است، جزئیات برنامه را کامل خواهید کرد.

ثبت برنامه به صورت دستی

برای ثبت برنامه خود نیازی به Android Studio ندارید. با استفاده از ابزارهای استاندارد Android SDK و JDK می توانید برنامه خود را از خط فرمان ثبت کنید. برای ثبت برنامه در حالت انتشار از خط فرمان استفاده کنید

  • ایجاد کلید خصوصی با استفاده از keytool
$ keytool -genkey -v -keystore my-release-key.keystore
-alias alias_name -keyalg RSA -keysize 2048 -validity 10000
  • برنامه خود را در حالت انتشار کامپایل کنید تا یک APK بدون امضا بدست آورید
  • با استفاده از jarsigner برنامه خود را با کلید خصوصی خود امضا کنید
$ jarsigner -verbose -sigalg SHA1withRSA -digestalg SHA1
-keystore my-release-key.keystore my_application.apk alias_name

تأیید کنید که APK شما امضا شده است. به عنوان مثال –

$ jarsigner -verify -verbose -certs my_application.apk

بسته نهایی APK را با استفاده از zipalign تراز کنید.

$ zipalign -v 4 your_project_name-unaligned.apk your_project_name.apk

 

منبع.

لیست جلسات قبل آموزش برنامه نویسی اندروید

  1. نگاهی کلی به برنامه نویسی اندروید
  2. تنظیمات محیط  در برنامه نویسی اندروید
  3. معماری برنامه نویسی اندروید
  4. اجزای برنامه در برنامه نویسی اندروید
  5. Hello World در برنامه نویسی اندروید
  6. سازماندهی و دسترسی به منابع در برنامه نویسی اندروید
  7. فعالیت در برنامه نویسی اندروید
  8. سرویس در برنامه نویسی اندروید
  9. گیرنده های پخش در برنامه نویسی اندروید
  10. ارائه دهنده محتوا در برنامه نویسی اندروید
  11. قطعات در برنامه نویسی اندروید
  12. Intent و فیلتر در برنامه نویسی اندروید
  13. طرح بندی رابط کاربری در برنامه نویسی اندروید
  14. کنترل های رابط کاربری در برنامه نویسی اندروید
  15. مدیریت رویدادها در برنامه نویسی اندروید
  16. استایل و تم ها در برنامه نویسی اندروید
  17. اجزای سفارشی در برنامه نویسی اندروید
  18. کشیدن و رها کردن در برنامه نویسی اندروید
  19. نوتیفیکیشن ها در برنامه نویسی اندروید
  20. سرویس های مبتنی بر مکان در برنامه نویسی اندروید
  21. ارسال ایمیل در برنامه نویسی اندروید
  22. ارسال پیامک در برنامه نویسی اندروید
  23. تماس های تلفنی در برنامه نویسی اندروید
0
برچسب ها :
نویسنده مطلب erfan molaei

دیدگاه شما

بدون دیدگاه